Фолк звездата Камелия сподели изненадващо стори, с което искаше да

...
Фолк звездата Камелия сподели изненадващо стори, с което искаше да
Коментари Харесай

Камелия, защо? Певицата се обезобрази с пластични операции

Фолк звездата Камелия показа изненадващо стори, с което искаше да покаже печеното си агънце за Гергьовден, само че почитателите й останаха сюрпризирани от нейния външен тип. 

Изпълнителката на " Луда по тебе " се появи без грим и втрещи всички. В обществените мрежи подозират, че любимката на няколко генерации българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е замязяла на нищо. 

Ясно се вижда, че Камелия има смяна в скулите, които са станали много по-големи и подпухнали. " Защо си причиня това?! На остарели години загуби своя сексапил ", гневят се в мрежата.

Неотдавна тя оперира носа си, постави си фасети и замязя напълно на нов човек. Изглежда че хората не могат да я одобряват с новата й визия и от този момент има спад и в кариерата си. 

" Заприличала е на нещо приблизително сред Памела Андерсън и Донатела Версаче. Винаги е била естествена, какво я удари в този момент, не знам " ; " Явно не може да одобри обстоятелството, че остарява ", са единствено част от мненията в мрежата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР