Мъжкият секссимвол на родното кино и телевизия Филип Буков скандализира

...
Мъжкият секссимвол на родното кино и телевизия Филип Буков скандализира
Коментари Харесай

Филип Буков продава SEX за 1000 лева на час

Мъжкият секссимвол на родното кино и телевизия Филип Буков скандализира всички с последните си еротични фотоси и новината, че взема по 1000 лв. на час за секс завършения с мераклии. 

На фрагментите звездата от сериала " Откраднат живот " е с черен елек, папионка, къси гащи и секси чорапи. Позите му са скандални и палави, типични за гей общността. 

Популярният артист е качил колаж от занимателни фрагменти и е оповестил, че може да го наемат против 1000 лв.. Всичко това е кръга на шегата, защото добре знаем, че ЖБуков обича да се майтапи със себе си и постоянно се прави на джендър. Но до себе си има сериозна другарка, която изцяло поддържа неговите артистични изяви да се показва като подобен, какъвто не е.

Той е признавал, че му пишат повече мъже, в сравнение с дами, с предложения за секс. Но наподобява това по никакъв метод не го тормози и след тези секси фрагменти еротичните предложения сигурно ще се умножат. 

Актьорът завоюва аудиторията със своята неподправеност и че има способността да се самоиронизира, не страда от ненужно его и не понася суетата и показността. Външният му тип е допълнение към позитивните неща, които можем да изброим за най-актуалното име в арт средите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР