Магдалена Томова не страда дълго за бизнесмена Алек Младенов и

...
Магдалена Томова не страда дълго за бизнесмена Алек Младенов и
Коментари Харесай

Новото гадже на Маги от Ергенът ѝ купи кола за 1 милион лева

Магдалена Томова не страда дълго за предприемача Алек Младенов и незабавно след грозния край на шоуто е намерила любовта на живота си, който я утеши с Мерцедес за близо 1 милион лв..

Изоставената пред олтара, финалистка от " Ергенът " бе сюрпризирана от загадъчен ухажор с величествен подарък по особенно сантиментален метод.

Маги разгласява видео в обществените мрежи, в което се вижда скъпарското возило с панделка и балони във формата на сърце. Върху кожения салон има и хубав букет с рози, декорирани с буквата " М ".

Във видеото отлъчената от Алек Младенов мома не може да скрие страстите си, подбудени от лъскавия подарък, а почитателите й я заливат с въпроси. Кой е мистериозният и великодушен ухажор.

Близки до изоставената мома издават, че от известно време излиза с много състоятелен господин, доста по-възрастен от нея.

Видимо Маги е щастлива и даже се радва, че " Ергенът " свърши по този метод, защото всички негативи обра Алек.

„ Love is… worth the wait! Момичета, не се отхвърляйте! “ – „ Любовта си коства чакането “, написа Магдалена тези дни в Инстаграм, намеквайки, че най-накрая е разкрила принца на бял кон, написа show.blitz



 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР