ОВЕНДнес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение.

...
ОВЕНДнес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение.
Коментари Харесай

Хубав ден за всички зодии, за едни - любов, за други - пари

ОВЕН

Днес интуицията Ви е изключително изострена, използвайте я по предопределение. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните поправки.

Творческият метод в работата ще даде своите резултати. Добре би било да се погрижите за здравето си. Финансов въпрос може да остане неуреден, само че това не би трябвало да Ви тормози доста, парите в този миг не са най-важното нещо.

Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Просто е подобен ден.

ТЕЛЕЦ 

Денят ще е превъзходен за Вас и за Вашите близки. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, по този начин и прочувствено.

Добре ще е през четвъртък да си насрочите срещи с другари и да деянията внимание към екипната работа; денят е подобаващ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина.

Всяка прекаленост и голословно изхвърляне крие опасности от провали, загуба на престиж и пари. На днешния ден обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днес би трябвало да избягвате разногласията.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е много разнороден ден като благоприятни условия и разрешава дейности на необятен периметър. Интересите Ви през днешния ден ще са свързани най-вече със фамилията.

Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си отмора, спазвайте добър режим. Разработвайки нова концепция, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и забавни, какъвто ще стане и животът ви.

Флиртовете могат да се трансфорат в сериозна връзка. Всичко в последна сметка опира до парите. Четвъртък не свети с нищо изключително, само че е един от дните, през който имате късмет за сполучлива реализация.

РАК

Днес е деен ден и би трябвало да вярвате в силите си. Бъдете милостиви - дайте работа и изява и на някой различен. Не се разсейвайте, с цел да не загубите доста пари поради неточности, които се постанова да покриете от заплатата си.

В персонален проект предстоят изненади, касаещи член от фамилията ви. Въздействащи сте и ще притегляте погледите. А някои от Вас сигурно ще слагат начало на нова любовна връзка. Грижите за здравето ще Ви се отразяват удобно. Днес проведете съвещания.

ЛЪВ

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и през днешния ден ще имате приятни преживявания. Жените от знака ги чака забавна среща. Не е изключен нов любовен разказ или възобновление на остаряла сантиментална връзка.

Грижите по фамилията ще правят отстъпка място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с готовност. Парите ще идват по линия на сполучливо подписани покупко-продажби и финансови планове.

Четвъртък е доста удобен за реализация на цели, свързани с публичните среди, в това число за намиране на нова работа или спомагателен трудов ангажимент. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес е по-добре да не пътувате.

ДЕВА

Днешният ден ще е кондензиран с позитивна сила, която ще оказва своята поддръжка през целия ден. Голяма част от вниманието Ви е отдадено на фамилията и децата. Участието Ви в общите занимания е от изключителна значимост и работата Ви ще получи висока оценка.

Любовта върти света, само че в случай че Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават съгласно проектите. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването.

Възможно е да дадете пари на свои близки. Днес е ден за пожелавания, използвайте го вярно.

ВЕЗНИ

Днес е деен ден и би трябвало да вярвате в силите си. Приятелските усеща ще надделеят над любовните и обектът на възприятията Ви може да остане отчаян в упованията си.

Не подценявайте физическото си и психическо равновесие, в случай че желаете да имате сполучливи реализации. Не проявявайте прекомерна интензивност на работното място.

Това е изключително значимо, в случай че става въпрос за пари. Ваш непосредствен е на път да постъпи по неблагоразумен метод в персонален проект, пробвайте се да му въздействате. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.

СКОРПИОН

В четвъртък заложете на повече придвижване, на срещи и диалози, на общуването си с близките. Хармонични връзки с обичания човек и фамилията ви. Не е добре да прекалявате с яденето, изключително с пикантните храни.

Четвъртък е сполучлив ден в забележителна степен за Скорпионите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със покупко-продажби и сполучливи контакти в публичните среди.

Въздействащи сте и ще притегляте погледите. А някои от Вас сигурно ще слагат начало на нова любовна връзка.

Помислете дали не е добра концепция да промените метода на работа. Днес множеството от Вас се радват на чудесно въодушевление.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете виновни към своите действия. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят отмора и водни спортове или процедури. Въпреки усложненията породени от ваши съперници и неприятели, Четвъртък Ви дава положителни благоприятни условия за веществен триумф и парични облаги.

В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си връзки. Много мощен ден за реализация на настоятелен цели и за започване на работа от безработните, само че опциите Ви за триумф не се лимитират единствено в областта на деловата интензивност, а обгръщат и персонални цели.

Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Четвъртък сигурно ще бъде много сполучлив.

КОЗИРОГ

Днешният ден ще Ви носи известно въодушевление. Ще имате по-скоро домашни задължения и грижи към фамилията. В връзките си с колегата давайте повече от себе си и ще се радвате на реципрочност.

Ако Ви е допустимо, отложете наличието си на работното си място. Не се изкушавайте от ненужни, само че лъскави неща, в този момент не би трябвало да харчите пари.

В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате логика на психиката. Бъдете оптимисти.

ВОДОЛЕЙ

Четвъртък е сполучлив ден за Водолеите. Ще е нервозен и противен ден за тези представители на зодията които чакат да осъществят финансови приходи от избрана активност.

Оставете член от фамилията си самичък да се оправи с нещо, което мощно го вълнува. Любовта върти света и още по какъв начин, даже да е любовта към математиката.

Днес Водолеите ще насочат вниманието си към контакти в обществената сфера. Днешният ден ще е удобен за усамотение, за медитации и йога, за превръщане във вътрешността към себе си. Ако е допустимо, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към дейни дейности на този стадий.

РИБИ

Бъдете виновни към своите действия. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде под напрежение. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на фамилията си и това ще направи деня Ви пълностоен.

Ако сте фамилни, търсете подобаващите форми да изразите любовта към околните си, парите не са задоволителни, когато липсва внимание. Днес ще имате късмет да се разкриете пред различен човек и да изпитате същинска фамилиарност с него.

Имате потребност от деяние и по тази причина тъкмо на следващия ден ще предпочетете да запълните времето си с работа. Бъдете оптимисти.

/Марица/

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР