Овен Тази сряда ще ви подари един спокоен ден. Това

...
Овен Тази сряда ще ви подари един спокоен ден. Това
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 7 ноември

Овен
Тази сряда ще ви подари един спокоен ден. Това не значи отегчителен – ще бдете обзети от ентусиазъм и ще деянията креативното у себе си.
Телец
Тази сряда ще разберете загадка, която ще ви даде доста компетенции и сили да владеете и управлявате обстановката. Във властта ви ще е да манипулирате. На вашата съвест остава решението дали да го извършите.
Близнаци
Посветете деня на грижи за здравето и външния си тип. Може да си извършите разтоварваща диета с умерени физически извършения.
Рак
Тази сряда не позволявайте да ви въвлекат в хазартни игри или рисковани финансови инициативи. Проявете величественост на духа, а не користолюбие към материалното.
Лъв
Тази сряда по-добре не се захващайте с прекомерно съществени действия, изключително в случай че са свързани с потреблението на техника. Може да попаднете в рискована обстановка.
Дева
Тази сряда е добре да деянията повече в мислите и усещанията си. В противоположен случай рискувате да се поставите в позиция, която ще ви изправи против публичното мнение.
Везни
Тази сряда ще се чувствате разколебани, а от вас се чака да извършите избор и да вземете решение. Не се опитвайте да прехвърлите топката на другата страна. Освен, че не е почтено, по този начин някой различен ще реши вместо вас.
Скорпион
Тази сряда ще сте в мир със себе си, а това значи и с близките. Най-много от това ви положение ще се зарадват околните ви. Прекарайте деня с тях.
Стрелец
Тази сряда е превъзходен за срещи с другари. Само внимавайте, едно от другарствата с представител на противоположния пол да не прерасне в освен това, изключително в случай че към този момент сте обвързани.
Козирог
Тази сряда не мислете за проблемите в работата. С малко изпитание ще може да се отпуснете и да си починете по този начин, че да възстановите силите си – нещо, от което фактически ще нуждаете.
Водолей
Тази сряда е ден за галене, само че не на вас самите. Угодете на желанията на децата или скъпите си хора. Понякога е разрешено!
Риби
Ако можете прекарайте деня вкъщи или в обкръжението на фамилията си. Точно по този начин ще може да изявите качествата си пълноценно и да се почувствате нужни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР