Чоткин е големият победител от Hell’s Kitchen сезон 6. Как

...
Чоткин е големият победител от Hell’s Kitchen сезон 6. Как
Коментари Харесай

Познава ли Чоткин феновете на Hell’s Kitchen?

Чоткин е огромният победител от Hell’s Kitchen сезон 6. Как отговори при присъединяване си в занимателния Food Quiz и до каква степен познава почитателите на Кухнята на Ада? Да забележим:

Италианската кухня НЕ Е обичана на 54% от почитателите на Hell’s Kitchen - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Грешно, тъй като италианската кухня е номер 1 в целия свят и е много търсена като кухня. Ееее, wow, това напряко не мога да го допускам.

85% от почитателите на Hell’s Kitchen са разсипвали подправки по пода в кухнята - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Грешно, тъй като както ни гледат нас, по този начин и те гледат да са по-внимателни у дома. Ееее, ти съществено ли? Еми, разсипвал съм и аз по принцип, но... виждам да внимавам, тъй като са ми скъпи подправките и по този начин не мога да си завърша ястието. Разсипвал съм сол, пипер, риган, падал ми е дафинов лист. Абе, съвсем всичко! Правил съм напряко бомбаж в кухнята.
 Лъчезар Чоткин
46% от почитателите на Hell’s Kitchen избират пастата с чесън - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Вярно е, няма да се чудя за това, тъй като чесънът придава един доста прелестен мирис. ЙЕС!

63% от почитателите на Hell’s Kitchen ядат шкембе супа - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Естествено, че е правилно. Шкембе чорбата в България е номер 1. Във всеки ресторант е. Лелееее, ти съществено ли? А, шкембе чорбата е доста хубава, бе, хора! Във всеки български ресторант го има. В Англия не съм ял шкембе супа, само че не съм и правил на чужденци. Сега като се замисля, мога и да го направя!

52% от почитателите на Hell’s Kitchen са бъркали захар със сол - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Вярно е, тъй като и аз сбърках захар със сол и то на мастърклас. Казвам ви, хора... напряко се побърках. ЙЕС! Историята ми беше, че трябваше да вършим агнешка глава, мозък, бузи и език. Тогава до мен имаше захар. Аз сипвах, взех една щипка, сложих в спанака. Добре, че беше малко захар, пробвах да видя какъв брой още сол би трябвало да сложа и то се оказа захар. Добре, че се осъзнах, другояче щеше да стане сладостен спанак. Но се осъзнах в точния момент. Това беше мастърклас, беше доста сложна задача и се оправих съвършено. Даже мога да се похваля, че тогава взех и имунитет.
 Чоткин NOVA
Това бях аз, Чоткин. Тук завърши моята игра, очаквайте ме с нови видеа.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР