Овен Тази сряда опровергайте мита за вашето твърдоглавие и покажете,

...
Овен Тази сряда опровергайте мита за вашето твърдоглавие и покажете,
Коментари Харесай

Късмет и много пари очакват две зодии днес

Овен

Тази сряда опровергайте мита за вашето твърдоглавство и покажете, че то може да бъде градивно и отстъпете в името на истината. А и ще е добре за имиджа ви.

Телец

Този ден допуснете нещо ново в живота си. В работата ви ще се наложи да деянията най-много толератност по отношение на мнението на ваш сътрудник, което ще се разграничава от вашето.

Близнаци

Днес е извънредно време да прогледнете за истината на обстановката, в която се намирате. Приемете дейностите на хората, такива каквито са и не си правете непотребни илюзии.

Рак

Очаква ви реализирането на сполучлива договорка. Опитайте се да вземете цената, която желаете, само че и бъдете подготвени на взаимни отстъпки.

Лъв

Денят ще ви покаже една по-интересна част от света. Не бързайте да си вършиме заключения преди да сте видели нещата от всички страни.

Дева

Този вторник ще си навлечете неприятности в случай че решите да коментирате всичко, което се изпречи пред погледа ви. Може да го извършите, само че мислено.

Везни

Това е ден, в който би трябвало да действате бързо. Имате задоволително насъбрана информация, тъй че 50% вътрешен глас и 50% рационалност ще ви свършат страхотна работа. Ако действате, ви чака шанс и доста пари.

Скорпион

Това е ден, в който да свалите летвата за себе си, а и за другите. Няма смисъл да си поставяте непотребни трудности и да създавате компликации там, където ги няма.

Стрелец

Перфектното осъществяване на нещата изисква съществуването на всички съставни елементи. Не че някой го желае от вас, само че вие имате претенциите да е по този начин. Затова действайте както си знаете и ще имате шанс и за в бъдеще ще натрупате благосъстояние.

Козирог

Денят ще ви завари в приповдигнато въодушевление. Интересното ще пристигна от другите, тъй че им дайте късмет за изява, а вие трупайте информация.

Водолей

Този ден ще ви изпревари. Това е знак, че губите прекомерно доста време в размишления. Дошъл е моментът да действате бързо и уверено.

Риби

Това, което ви тормози може да се реши доста бързо. Необходими са минимални старания от ваша страна, само че поредност в дейностите ви.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР