БАЛТИМОР (AP) — Хоумър с 2 ръна на Adley Rutschman

...
БАЛТИМОР (AP) — Хоумър с 2 ръна на Adley Rutschman
Коментари Харесай

Хоумър на Adley Rutschman с 2 ръна в долната част на 9-ия помага на Orioles да избегнат победата с 3-2 над Торонто

БАЛТИМОР (AP) — Хоумър с 2 ръна на Adley Rutschman в долната част на деветия ининг даде на Балтимор 3 -2 победа над Торонто Блу ​​Джейс в сряда, позволявайки на Ориолс — още веднъж — да избегнат победа.

Балтимор раздели сета от два мача с Блу Джейс — междинният мач във вторник беше провален — и към този момент има 105 следващи серии от постоянен сезон с най-малко две решения, без да бъде затрит. Това е обвързвано с третата най-дълга серия в историята на Висшата лига.

Orioles бяха пометени в миналогодишните серии от AL Division против Тексас, само че последният път, когато това се случи в постоянния сезон, беше от 13-15 май, 2022 година, в Детройт. Поредицата съвсем завърши тъкмо две години по-късно, само че откакто заместникът в отбрана Исая Кинер-Фалефа изигра неправилно земята на Джордан Уестбърг за сингъл в полето, с цел да стартира девети в Балтимор, Ручман се свърза с Джордан Романо.

Ударът на Рутшман беше преразгледан – наподобява, че топката се отклони от почитател, който се протягаше над огромната стена в дясно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР