Овен През този ден трябва внимателно да се вслушвате във

...
Овен През този ден трябва внимателно да се вслушвате във
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 август 2022 г.

Овен
През този ден би трябвало деликатно да се вслушвате във всичко, което Ви споделя Вашия обичан човек. Може би по тази причина, че да ви бъде и по-късно, е редно да му отговорите, когато Ви попита, за какво сте постъпили по този начин, а не както Ви е съветвал В последна сметка,дали ще постъпвате съгласно съвета му или не, си е персонално Ваша работа...
Телец
Телците получават примамливи оферти. Днес представителите на знака са задоволително храбри, решителни и уверени в себе си, с цел да се откажат от остарялото и известното, поради новото, многообещаващото и неразбираемото. Очакват ви куп завършения и нови усещания. Доверявайте се на интуицията, а тя ще Ви помогне да намерите правилния път към успеха. Във всяко отношение играете ролята на водач, дори от време на време прекомерно се увличате. Обкръжаващите ще са недоволни от това, че не приемате друго мнение, с изключение на своето, и еднолично взимате значими решения.

Близнаци
Днес имате всички шансове да извършите усещане в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в заслужен за събитието тип. Е, несъмнено, в случай че се каните да идете някъде... Днес ще Ви съпровождат внезапни смени на настроението, което не може да не се отрази на връзките Ви с роднините. Като цяло обстановката в този момент напълно не е оптимална във финансов проект. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата вътрешен глас. Разчитайте на поддръжката на познати, в случай че такава Ви потрябва. Тази вечер дава обещание да бъде завладяваща.

Рак
През днешния ден Вашият обичан човек ще изиска да си направи с Вас някакъв опит. Дали ще се съпротивлявате на това, или не, си е безусловно Ваша работа. Няма да Ви боли, само че интерес към опита е прекомерно евентуално да се разсъни.

Лъв
Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас - личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията.

Дева
За Вас този ден ще бъде удобен. Това ще разреши да реализирате доста отдавнашни свои планове, и да осъществите замисли, които напълно до скоро са Ви изглеждали невероятни. Ще имате опция да заздравите своите професионални позиции, а Вашето усърдие ще стане съществено предимство пред съперниците. Романтичните срещи ще минават доста добре, въпреки че възприятието на отчаяние не е изключено. Не се опитвайте да ускорите събитията, в случай че става въпрос за някаква работа, отнасяща се до Вас или Вашата „ половинка ”.

Везни
Знаете от всичко по малко, а това Ви дава опция за изява в най-различни всемирски или професионални обстановки. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си гении. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете силата си на един път в няколко направления.

Скорпион
Бъдете деликатни и решителни. През този ден може да имате съдбоносна среща, само че би трябвало в точния момент да деянията самодейност, с цел да положите началото на връзките. За съществуващите двойки се предлага да внесат многообразие в своя живот и да създадат нещо запаметяващо се, което да помогне на неотдавнашните разногласия и различия, да останат в предишното. Вероятни са сполучливи придобивки, които може да бъдат и доста крупни. През втората половина на деня може да си планувате пътешестване или някакви всемирски мероприятия, само че е по-добре да легнете да спите по-рано, в сравнение с да чувствате неразположение.

Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Козирог
Събитията на деня като че ли са оцветени в много мрачни тонове, само че Вие добре разбирате, че това, по този начин да се каже, е „ последното издихание ” на проблем, почнал в далечното минало и бил решен в недалечното минало. Просто преживейте този ден, като не позволявате на който и да било да Ви изкара от равновесие и да Ви предизвика за недомислени действия. Скоро ще се почувствате доста по-добре. Имайте поради, че през днешния ден е по-добре да не водите задушевни диалози, а да се постараете да си намерите някакво забавно занятие.

Водолей
Не се отнасяйте през днешния ден прекомерно съществено към ставащото. Гледайте на света, на събитията в него, а и на Вашия обичан човек, със здрава доза подигравка. Иначе рискувате да си трупнете на главата толкоз проблеми, че след това сума време ще се наложи да ги оправяте.

Риби
Престанете да държите в неведние обекта на своята обвързаност за възприятията, които изпитвате към него. Ако към този момент сте съумели да му отворите очите за това, че не Ви е апатичен, кажете му го още един път: за Вас може и да не е комфортно, само че на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкоз мъчно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР