Овен Представителите на зодията днес ще се чувстват отлично и

...
Овен Представителите на зодията днес ще се чувстват отлично и
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 15 април

Овен
Представителите на зодията през днешния ден ще се усещат чудесно и отпочинали. Те ще имат предпочитание за флирт и сантиментални изненади. Не е изключено на този ден да им се случи нещо ненадейно в любовта. Необвързаните могат да открият огромната си обич.

Телец
Телците през днешния ден ще изпитват нужда от внимание и милувки. Те имат проблеми в работата и се нуждаят от схващане от страна на половинките си. Възможни са несъгласия в фамилията. Не е изключена разлъка.
Близнаци
За Близнаците денят ще бъде съразмерен и прочувствен. Много евентуално е през днешния ден да получат предложение за брак или самите те да създадат. Звездите ги поучават да не бързат, преди да са сигурни в възприятията си.

Рак
Раците през днешния ден ще вършат взаимни отстъпки в любовта и това ще ги накара да се усещат доста добре. Очаква ги изненада. През втората половина на деня ще получат сантиментална изненада, която доста ще ги зарадва.
 Съвет за всяка зодия за през днешния ден, 15 април (Част 2) Съвет за всяка зодия за през днешния ден, 15 април (Част 2)
Везни Представителите на зодията през днешния ден ще са надалеч от вкъщи и фамилията си. Ще бъдат изморени и напрегнати. Ще имат проблеми в работат...
Лъв
Днес представителите на зодията изпитват трепети и безредици. Те са в очакване на среща, която отдавна насам възнамеряват. Възможно е точно на този ден да срещнат своята сродна душа. Не бива обаче да се надяват на прекалено много, с цел да не се окажат разочаровани в следствие.
Дева
За Девите е допустимо на този ден да се срещнат със остаряла обич и възприятията им още веднъж да изплуват на повърхността. Възможно е в четвъртък да чуят неприятни мнения по собствен адрес. Не бива да позволяват трети лица да се намесват във връзката им.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР