Овен Овенът се разбира добре с другите огнени знаци. Въздушните

...
Овен Овенът се разбира добре с другите огнени знаци. Въздушните
Коментари Харесай

Кои са вашите най-добри приятели според зодията ви?

Овен

Овенът се схваща добре с другите огнени знаци. Въздушните разпалват огъня в него и постоянно, в случай че са от противоположния пол, не остават дълго време единствено другари. Водните знаци може да спомогнат за хармонизирането на неспирния Овен, само че това е единствено видимо. Земните знаци отегчават огъня, за това такива другарски връзки съвсем не съществуват.



Телец

Телецът реализира дълбоки и трайни другарства с останалите земни знаци, тъй като те харесват и схващат нещата по сходен метод, даже идентичен. С водата съумява да изрази и да разбере себе си. Тези връзки са доста сполучливи. Трудни са връзките с въздушните знаци, прекомерно огромната свободолюбивост, кара Телците да се опасяват за приятелите си. Може би търпими са връзките им с Везни, поради общата планета Венера, която внася някакъв вид съгласуемост в визиите им за света. С огнените знаци се научава на опасности, което нормално Телците регистрират като негативен резултат върху себе си.

Близнаци

Родените под този знак се схващат чудесно с огнените знаци, поради действието и разногласието. Уважават свободата на останалите въздушни знаци, по тази причина няма чести пререкания сред тях. Земята ги отблъсква, поради прекомерната си деловитост и неналичието на стремежи за развлечения. Изключение прави Девата още веднъж поради сходствата на планетата.

Рак

Ракът се схваща добре със земните зодии. Приятелството им е трайно, само че никога буйно. С водните знаци стига до прекомерна сензитивност, само че все пак връзките им попадат в рубрика доста положителни. От огнените знаци получава уроци за живота от вида: какъв брой дръзновен и рискован дух би трябвало да има всеки. На това Раците не устоят. С въздушните зодии не си пасват, прекомерно рационални са за нежната душа на Рака. Въпреки това внасят живот в едно такова другарство, само че заобикалят да се ангажират. Може би изключение е единствено Везната.

Лъв

Лъвът се схваща прелестно с огнените знаци. Начинът, по който усещат живота, е подобен и той прави оценка това предимство. Често обаче настава раздор в отношението поради битката за превъзходство сред него, Овена и Стрелеца. С въздушните знаци се схваща доста добре, като се изключи желанието им за независимост и персонално пространство. Водната буря е подобаваща за тях в един по-късен стадий от живота им. Това се отнася и за земните, тъй като тогава Лъвът е податлив да оцени прагматичния темперамент на земята.

Дева

С другите земни знаци, построява солидни връзки, защото взаимно правят оценка ангажираността си към другите и към дейностите, които правят. Водните знаци носят на Девата внимание, деликатност, одушевеност, само че когато това пристигна допълнително води до проблеми. Връзките й с огнените знаци са доста сложни заради жарта, посредством която живеят те. С въздуха водят стимулиращи диалози, само че бездействието, което наляга Близнаците, Везните и Водолеите се отразява зле на Девата.

Везни

Везните са доста привързани към другите въздушни знаци. Връзките им са трайни, защото имат какво да споделят. Огнените знаци обожават Везните, тъй като посредством тях горят от ден на ден и повече. Съюзът сред Овен и Везни постоянно е печеливш. Срещата със земните знаци им дава сигурност, само че липсва интелектуална стимулация. Емоционалността на водните знаци смущава Везните.

Скорпион
 Зодиите и най-красивите черти на всяка от тях (ЧАСТ 2) Зодиите и най-красивите черти на всяка от тях (ЧАСТ 2)
Красотата е нещо субективно. Всеки човек е хубав самичък по себе си, само че и всеки от нас има характерна хубост, която ни отличава от остана...

Водните знаци са естествената среда на Скорпионите, съгласие, дължащо се на общите им ползи. Но връзките сред два Скорпиона са ужасно буйни и доста дълбоки. Изключително бързо прерастват в любовна връзка. Земните знаци вдъхват почит у Скорпионите, поради лоялността и надеждността, на която са способни. Студенината на въздушните знаци бързо отблъсква буйния Скорпион.

Стрелец

Огнените знаци са най-често срещаните сътрудници на Стрелеца. Те по всяка възможност са единствените, които може да основат трайни другарски връзки с този знак. Стрелецът почита въздушните знаци, тъй като те отразяват израстването на духа. Водните знаци го лимитират със сантименталните усеща и дейности по отношение на него. Затова прекъсва връзките си с тях. Земята стабилизира Стрелеца.

Козирог

Козирогът се схваща прелестно с другите земни знаци, връзките са им основани на взаимна изгода, в положителният смисъл на думата. С помощта на водните знаци, той съумява да изрази себе си и своите усеща. Твърде допустимо е да се получи красиво и трайно другарство сред него и Рибите. Хиперактивността на огнените знаци смущава работохолика Козирог, въпреки това те го подтикват да рискува. От въздушните знаци получава интелектуални тласъци, само че също по този начин би трябвало да се научи да почита и приема другия им светоглед.
 Тибетски хороскоп разкрива личността ви съгласно годината на раждане! Тибетски хороскоп разкрива личността ви съгласно годината на раждане!
Според тибетската философия годината на раждане на човек е извънредно определяща за неговия темперамент и даже за това какъв е бил в мин...

Водолей

Стимулиращо и трайно е другарството сред въздушните знаци. Водолеят прави оценка огромната неприкритост на огнените знаци. Затова са положителни и близки другари. Водните знаци плашат Водолея, който е леден и дистанциран спрямо тях. Той не харесва предвидимостта на земните знаци. Тези огромни разлики, допълват, само че и опълчват.



Риби

Допълват се с другите водни знаци. Приятелство, основано на здрави основи. Земните знаци с техния прагматизъм оказват помощ на Рибите да развият своите гении. Огънят и водата са полюсни стихии и макар, че взаимодействат удобно, с течение на времето се унищожават. Въздушните знаци учат Рибите да одобряват живота по-философски, доста постоянно техните природи се оказват прекомерно спорни и не може да бъдат дълго време дружно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР