ОвенНякои жени избират да следват мъжете си, други мечтите си.

...
ОвенНякои жени избират да следват мъжете си, други мечтите си.
Коментари Харесай

Любовно пожелание за 13 декември според зодията

Овен

" Някои дами избират да следват мъжете си, други фантазиите си. Ако се чудите кое да изберете, знайте, че кариерата ви няма да се разсъни един ден и да ви кажe, че към този момент не ви обича! "

Лейди Гага
Телец

" Да простиш е най-висшата, най-красива форма на обич. В подмяна ще получите неизказано успокоение и благополучие. "

Робърт Мюлер
Близнаци

" Когато срещнеш един човек, концентрираш ли се върху външния му тип? Само при първото усещане. И тогава се появява някой, който не е привлякъл погледа ти незабавно, само че ти започваш да приказваш с него и внезапно той се трансформира в най-хубавото нещо на света за теб. "

Брад Пит
Рак

" Не притежаваме никого – нито съпрузите, нито децата си. Можем единствено да споделяме нещата с хората, които обичаме. "

Моника Белучи

Лъв

" Ти заслужаваш обич и ще я получиш "

Ейми Пулер

Дева

" Търся обич. Истинска обич. Абсурдна, всепоглъщаща, да не можем да живеем един без различен, такава обич. "

Кари Брадшоу, " Сексът и градът "
Везни

" Как да разберете дали нещо е същинско? Това е елементарно. Променя ли ви? Помага ли ви да станете по-добри? Дава ли ви крила? Кара ви да погледнете обратно и да кажете: " В момента съм напълно друг човек "? Ако да, значи е действително. Доказателството за истината и действителността се крие в това до каква степен нещо може да ви допре, може да ви промени, даже и да се намира доста надалеч. Разстоянието е единствено доказателство за това, което може да се надмине. " -

JoyBell C.
Скорпион

" Любовта към това, което обичаш, те прави нерушим. "

Ивет Лалова
Стрелец

" Любовта няма етикети, няма избрания. Тя просто е това, което е. Любовта е жива вода, а влюбеният е душа от огън! Светът се върти по различен метод, когато огънят обикне водата! "

Елиф Шафак
Козирог

" Обичам хората, които ме карат да се дръзвам. Мисля, че това е нещо, което одобрявам най-вече, да се дръзвам. Смехът лекува доста заболявания. Може би е най-важното нещо у човек. "

Одри Хепбърн
Водолей

" Дори и да сте намерили вярната половинка, с цел да го разберете би трябвало несъмнено време... време, в което да осъзнаете, че индивидът, с който сте, в действителност е една по-силна и добра версия на самите вас. "

Бионсе
Риби

" Жените постоянно би трябвало да повтарят на мъжете, че те са по-силните. Те са огромни, мощни, прелестни. Това просто е моето мнение. Трябва да отбележа, че не съм професор. "

Коко Шанел
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР