Овен Най-добрия начин да си отпочинете, е да прекарате времето

...
Овен Най-добрия начин да си отпочинете, е да прекарате времето
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 13 юни 2023 г.

Овен
Най-добрия метод да си отпочинете, е да прекарате времето си със своето семейство. С него се чъвствате спокойни да се изжавите от напрежението, което Ви е обхванало през последно време. Това може да се изрази в предпочитание, да декорирате своето жилище, или по някакъв различен метод да извършите своето гнезденце по-топло и гостоприемно. Не забравяйте да се посъветвате с всеки, който дели с Вас персонално пространство, преди да пристъпите към някакви трагични промени. Възможно е, Вашите близки също да имат хрумвания, които да желаят да осъществят.
Телец
Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
След закуската и оправяне на леглото, просто е време да излезете от къщи. Само би трябвало да се заемете с нещо забавно, и да позабравите за своите безредици. Както постоянно, за Вас не съставлява компликация, да си намерите подобаваща компания. Може да се наложи да отделите време за родственици, които се оплакват, че от дълго време не са Ви виждали. Но това е допустима цена, защото и сами знаете, какъв брой доста Ви обичат. Като цяло денят е спокоен.

Лъв
Опитайте се да станете такива, каквито сте били в оня ден и час, когато във Вас са се влюбили. Това ще Ви помогне още веднъж да преживеете всички усеща, които тогава са нахлули у Вас, да оцените станалите промени, както и смисъла на Вашия обичан човек в живота ви... А и просто като опит е забавно!

Дева
Към решаването на всевъзможни финансови въпроси е желателно да методите съществено. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо състояние, в случай че умеете икономично да боравите със своите наличия и другите запаси. Възможно е по това време да Ви помогне остарялата тествана система за ръководство на ресурсите, която сте изработвали месеци, дори и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате движимости, които са били в приложимост –стари, изпочупени и нуждаещи се от корекция или разчистване.

Везни
Дори и да не Ви се желае, ще се наложи през този ден да оказвате знаци на внимание на Вашия обичан човек. Неразбираемото отвращение да извършите това, ще Ви пречи извънредно доста, само че Вие все-пак ще се окажете по-силни от него. Необходимо е, да преодолеете тази непредвидена преграда, тъй като другояче в следствие може да зародят разнообразни компликации

Скорпион
През този ден на Вашия обичан човек ще се наложи да Ви лекува от душевни рани с помощтта на любовния елексир и хапчете от вицове. Такова влияние доста бързо и ефикасно ще Ви помогне, а в случай че това не се случи, ще се наложи да прибегнете към последна мярка - лекуване с усамотяване.

Стрелец
Свийте кръга на другарство до стеснен фамилен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате доста добре в оживен кръг на другарство, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте водач, за Вас е невероятно. По-добре прекарайте деня като пандизчия – в изолираност. Едновременно с това ще съумеете и на семйството си да отделите малко време, а не е ненужно.

Козирог
Козирозите ще получат великодушна премия за свършената работа, единствено че доста от упоритостите на представителите на този знак ще останат неосъществени. Може да се уговорите с управлението за увеличение на работната заплата, само че надали ще постигнете покачване в службата. Това е сполучлив ден за къси пътувания, екскурзии, а също и за другарство с настоятелен сътрудници в неофициална конюнктура. Лесно ще се разбирате с по-възрастните от Вас хора, без значение дали става въпрос за родственици, или просто за познати. Като цяло денят е удобен за другарство с членовете на фамилията. Младите влюбени могат да страдат от дефицит на ярки усещания. Жизненият Ви тонус е висок.

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава.. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.

Риби
Днес няма да се наложи да обяснявате на своя обичан човек, за какво се каните да постъпвате по този или оня метод, или за какво желаете от него това или това. Той и самичък ще разбере прелестно ситуацията и ще постъпва тъкмо като Вие сте си мечтали..Затова звездите Ви предлагат, да цените момента.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР