Двамата кандидати приеха да се изправят един срещу друг и

...
Двамата кандидати приеха да се изправят един срещу друг и
Коментари Харесай

Първият дебат между Байдън и Тръмп е на 27 юни по CNN

Двамата претенденти одобриха да се изправят един против различен и повторно - на 10 септември
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и противникът му от републиканците Доналд Тръмп одобриха в сряда поканата на CNN да се изправят лице в лице на 27 юни в първия спор на претендентите за вота тази година, предлагайки опцията за най-високи залози в конкуренцията за Белия дом, съобщи .

" Както казахте: на всички места, когато и да е, на всяко място ", сподели Байдън в обществените медии, откакто президентът демократ за първи път изложи изискванията си да се изправи против някогашния президент по националната телевизия.

Тръмп назова Байдън " най-лошия дебатиращ ", който в миналото е срещал. Готов съм и желая да дебатирам в двата препоръчани часа през юни и септември, сподели на собствен ред експрезидентът в обществените медии.

CNN, поделение на " Уорнър Броз " (Warner Bros Discovery), съобщи, че дебатът ще се организира в тяхното студио в Атланта, Джорджия без аудитория, добавяйки, че модератор ще бъде определен по-късно. Този щат е един от най-оспорваните за изборите през ноември.

Кандидатите одобриха и покана от Ей Би Си (ABC), която ще бъде хазаин на втори спор на 10 септември, а обособен спор за вицепрезидент е препоръчан за юли, след Националния конгрес на Републиканската партия.

Но основните разлики сред двете страни останаха във връзка с изискванията. Байдън сподели, че ще взе участие в тези два дебата при строги правила за понижаване на спиранията, до момента в който Тръмп прикани за повече от два (дебата) - и доста огромно шир за " за задачите на мощните чувства ".

Дебатите, които ще привлекат десетки милиони американска телевизионна публика онлайн, са изпълнени с опасности и за двамата претенденти, които са изправени пред напрегната конкуренция и невисок възторг от гласоподавателите, означи Ройтерс.
 
Сътрудниците на Байдън считат, че дебатите могат да навредят на Тръмп, като разкрият позициите му по горещи въпроси, измежду тях абортите, които те считат за политически уязвими.

Сътрудниците на Тръмп считат на собствен ред, че Байдън е податлив към допускане на словесни неточности, които биха могли да засилят опасенията на гласоподавателите във връзка с  възрастта на 81-годишния президент. Тръмп ще стане на 78 години до провеждането на първия спор.

" И двамата претенденти ще бъдат подложени на по-голямо тестване, от всеки различен път, заради възрастта си ", означи Алън Шрьодер, почетен професор в Североизточния университет, който написа книгата " Президентски диспути: Рисков бизнес в процеса на акцията ". Той назова дебата " един от дребното моменти, в които претендентите нямат цялостен надзор ".

Първият спор ще се проведе след приключването на срещата на върха на Г-7 в Италия на 15 юни и наказателния развой против Тръмп в Ню Йорк.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР