КАН, Франция (AP) — Преди Джудит Годреш да даде тласък

...
КАН, Франция (AP) — Преди Джудит Годреш да даде тласък
Коментари Харесай

#MeToo се бореше да намери сцепление във Франция. Тогава Джудит Годреш излезе напред

КАН, Франция (AP) — Преди Джудит Годреш да даде подтик на вълната #MeToo във френската промишленост, тя беше един от първите изтъкнати артисти, които се изправят против Харви Уайнстийн.

Godrèche беше на 24 години и присъстваше на филмовия фестивал в Кан за премиерата на кино лентата си „ Ridicule “. Уайнстийн, който преди малко беше придобил кино лентата, я предложения в жилището си в Hotel du Cap, с цел да обсъдят възможна акция за Оскар. Уайнщайн, описа тя пред The ​​New York Times през 2017 година, се наложи върху нея и тя избяга.

Това беше 1996 година Сега Godrèche е в Кан в различен основен миг в придвижването #MeToo. В сряда, месеци откакто тя твърди, че двама видни режисьори са я малтретирали полово, когато е била тийнейджърка, Годреш направи премиерата на своя покъртителен късометражен филм „ Moi Aussi “.

„ За мен е извънредно значимо да съм там, тъй като там Харви се опита да ме изнасили “, сподели Годреш в изявление. „ Но почтено казано, има толкоз доста места по света и толкоз доста кино де...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР