Овен Днес ще си дадете сметка, че не можете да

...
Овен Днес ще си дадете сметка, че не можете да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 26 ноември

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец
Днес обръщайте внимание на тънкостите в държанието на своя обичан човек. Те ще Ви опишат доста неща, и то - напълно разнообразни от това, което ще Ви се споделя в прав текст. Затова през днешния ден може да стигнете до потресаващи заключения от държанието на Вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци
Не бързайте да давате обещания! После ще се наложи да удържите на думата си, желанието Ви да извършите това скоро ще изчезне. Сами разбирате, до какво може да докара това във Вашите връзки. Така че, в случай че желаят нещо от Вас, то меко, само че уверено кажете „ не”.

Рак
Днес мъчно може да накарате вътрешния си мотор да проработи на цялостна мощ. Ако плануваните з а през днешния ден събития напълно не Ви въодушевяват, проявете самодейност и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо ненадейно. Удивете приятелите си с обедна аудиенция, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден свети с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарайте я в деяние и превърнете този ден в подобен, какъвто желаете да го видите.

Лъв
Ще имате триумф във всички неща, свързани с решаването на домашните проблеми, с бизнеса и със застраховането на имуществото. В този миг се покачва вероятността за гладко приемане на заеми за крупни суми или погашение на обезщетения за развалено жилище. Ако желаете обкръжаващите да извърнат внимание персонално на Вас, да се възхищават от вродените Ви гении по-често и да Ви имат доверие, не губете връзка с родителите и фамилията, а също и с националните обичаи.

Дева
Вашите характерни гении в дадения миг Ви издигат до сан Звезда, по тази причина се подгответе да се наслаждавате на популярност. Едни от Вашите козове е способността Ви мигновено да въвеждате ред във всичко, както и да добавяте искра към всичко, с което се занимавате. Всяко мероприятие, което организирате, е обречено на триумф, доколкото е изпълнено с наслада и топлина. Плановете Ви се осъществят, без значение от завистта на светските лъвове.

Везни
Току-що сте си набелязали нова цел, и към този момент имате сили да го реализирате! Така че продължавайте да работите за това, даже и проектите Ви за днешния ден да бъдат нарушени. Ще постигнете потресаващи триумфи и удовлетворението, което ще почувствате освен това ще Ви даде сили, с цел да продължавате в този дух и за напред. Благодарение на прилива на позитивна сила, у Вас ще зародят доста нови хрумвания, което ще Ви даде опция да насочите събитията в нужната тенденция. Така че имате задоволително съображение за наслада!

Скорпион
Днес ще Ви бъде много мъчно да съгласувате проектите си за близко бъдеще с проектите на своя обичан човек. По някаква причина компромис няма да бъде допустимо да се откри. Навярно тази активност е по-добре да отложите за по-добро време.

Стрелец
През този ден ще сте загадъчни и непостижими както за своя обичан човек, по този начин и за останалите. Поведението Ви ще бъде толкоз непредсказуемо, а претекстовете - по този начин неразбираеми, че околните Ви хора ще се губят в догадки и подозрения. И напълно не е наложително, да могат да стигнат до правилен извод.

Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще се прииска, да направи на Вашето семейство някакъв дребен, само че доста значим подарък, който ще Ви сгрее и ще направи по-радостен Вашия ден, в дословен и метафоричен смисъл. Най-важното е, да няма какво да му попречи в реализацията на тези проекти.

Водолей
Денят е обвързван с доста обилни разноски. Помнете, че икономията би трябвало да бъде рационална, а не несъразмерна, тъй като другояче ще се наложи да плащате два пъти. Не се опитвайте да блеснете с организаторски качества. Днес няма кой да оцени това. Отношенията с роднините не се подреждат доста удобно. В най-неподходящия миг ще припомнят за себе си натрупалите се несъгласия. Вие сте избухливи и раздразнителни, само че бързо успявате да се стегнете, а обкръжаващите Ви не могат толкоз елементарно да се успокоят.

Риби
Благоприятен ден за търсене на съдружници и помощници, за водене на договаряния и за сключване на контракти за съдействие. Много сте прозорливи и по тази причина вършиме рационални и действителни проекти, които няма да е мъчно да реализирате в живота. Много прекрасен ден за договаряния с авторитетни хора, евентуални вложители и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте съумели да се затъжите. Ще Ви зарадва известие, получено от друго обитаемо място. Възможно е малко само че прелестно пътешестване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР