Овен Денят обещава много повече, отколкото предполагате. За съжаление ще

...
Овен Денят обещава много повече, отколкото предполагате. За съжаление ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 септември

Овен
Денят дава обещание доста повече, в сравнение с допускате. За страдание ще би трябвало да избирате от какво тъкмо да се възползвате, защото няма да имате запас да поемете всичко.

Телец
Днес не се инатете, в случай че някой желае да ви направи подарък. Понякога постъпките на хората са от чисто сърце и казусът в този момент е тъкмо подобен.

Близнаци
Това е ден, в който е добре да сте по-малко мнителни. Приемете нещата по метода, по който наподобяват и действайте непреднамерено.

Рак
Днес ще получите отговорите на доста свои въпроси. Някои от тях няма да ви харесат и ще се наложи да признаете ваши неточности. Но това е пътят към напредъка.

Лъв
Днес не поставяйте под подозрение коректността на вашия сътрудник, изключително в случай че нямате никакви доказателства против него или нея.

Дева
Днес е ден, в който да потърсите многообразие. Дори денят ви да не е изпълнен с ярки събития, особеното ще ви достави нюх за премеждие.

Везни
Днес не бързайте с реакцията си към нещо, което ви нервира. Това се отнася най-много при положение, че над вас има виновен за протичащото се.

Скорпион
Днес ще имате всички шансове да осъществите ваши персонални инициативи. Не подценявайте дисциплината, с цел да не получите по-малко, от колкото ви се поставя.

Стрелец
Това не е ден, в който да настоявате нещата да се случват по ваш метод. С агресивност може да си докарате единствено проблеми.

Козирог
Денят ще е сполучлив за тези от вас, които имат ясно сложени цели. С повече упоритост ще постигнете блестящи резултати.

Водолей
Днес не потъвайте в дебрите на подозрението. Ако не сте сигурни в ситуацията просто не предприемайте нищо. Помислете дали страховете ви са действителни.

Риби
Успехът на деня ви ще зависи от усърдно основаният график. Мобилизирайте хъса си и преминете денем на цялостна скорост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР