Отстраниха полицай от Твърдица заради вътрешно разследване, съобщиха от ОД

...
Отстраниха полицай от Твърдица заради вътрешно разследване, съобщиха от ОД
Коментари Харесай

Отстраниха полицай от Твърдица заради вътрешно разследване

Отстраниха служител на реда от Твърдица поради вътрешно следствие, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Във връзка с тиражирани в обществените мрежи видеоклипове и мнения със смущаващо и нецензурно наличие, касаещи възможното присъединяване на полицейски чиновник от Районно управление-Твърдица е стартирано дисциплинарно произвеждане.

Относно случая в ОД на МВР не са постъпвали публични сигнали и тъжби от наранени лица. Ръководството на Областната дирекция се самосезира неотложно при започване на месец май след изявленията.

По случая са разпитани лица, имащи касателство към изявленията, като процесуалните дейности, по отношение на инспекцията на обстоятелствата и събитията не престават.

Служителят е краткотрайно отхвърлен от служба до привършване на производството. По случая е стартирано следствие и в Дирекция „ Вътрешна сигурност ” предвид на първични данни за осъществено закононарушение от общ темперамент.

Полицията моли към всички наранени лица и такива, които разполагат с информация, да окажат подпомагане по следствието.

Могат да се свържат с дежурен на тел. 044/ 644-323, 044/ 644-495 и на електронната поща -, като анонимността им е обезпечена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР