Образователните власти в Лос Анджелис гласуваха вчера курс към пълна

...
Образователните власти в Лос Анджелис гласуваха вчера курс към пълна
Коментари Харесай

Лос Анджелис ще забранява смартфоните в клас

Образователните управляващи в Лос Анджелис гласоподаваха през вчерашния ден курс към цялостна възбрана на използването на смарт телефони в учебните заведения, съобщи Агенция Франс Прес.

Решението идва, откакто губернаторът на Калифорния – най-многолюдният щат в Съединени американски щати, изрази поддръжка за ограничавания за мобилните устройства на фона на опасения за въздействието им върху психическото здраве на подрастващите.

Обединеният учебен областен учебен ръб в Лос Анджелис, който управлява втория по величина учебен регион в страната, подреди на личния състав да създаде проект за възбрана на телефони и обществени медии в границите на учебния ден.

Приетата резолюция цитира изследване, съгласно което прекомерното потребление на смарт телефон усилва напрежението, тревогата, депресията, проблеми със съня, възприятието на експанзия и самоубийствените мисли измежду подрастващите.

Посочва се още, че премахването на телефона и обществените медии по време на деня усилва резултатите на тестванията и изпитите. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР