За 75-ти пореден път в Плевен ще се проведе Шоу

...
За 75-ти пореден път в Плевен ще се проведе Шоу
Коментари Харесай

Георги Ангелов: „Парад на модата“ е моето бебенце, което вече е мъж на 35 години

За 75-ти следващ път в Плевен ще се организира Шоу концерт – спектакълът „ Парад на модата “ – Плевен 2024. Създател и уредник на единственото по рода си фешън шоу е Георги Ангелов, който отбелязва 35 години от основаването на стилното събитие, което всяка година събира изявени и потвърдени дизайнери от страната и чужбина.

В пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен, Георги Ангелов сподели: " Създадох " Парад на модата ", тъй като желая да направя света по-красив, нашиятПлевен да има още едно красиво лице, тъй като е един от най-красивите градове в България.

Искам Плевен да се гордее с този конгрес, тъй като доста го обичам изащото това е моето " бебенце ", което към този момент е мъж на 35 години. Това е моята горделивост! Красиво е, хубаво е! ".

 Георги Ангелов: „ Парад на модата “ е моето бебенце, което към този момент е мъж на 35 години

Специален участник в тазгодишното издание на Парада на модата ще бъдеактрисата Аня Пенчева.

" Успешните хора постоянно по някакъв метод са били мечтатели и знам, какъв брой доста старания са му били нужни, с цел да трансформира хубостта на фантазиите си в действителност. Направи ми мощно усещане, че дългият лист от хора, с които работи Георги Ангелов е формиран от негови другари., а няма нищо по-хубаво и по-спокойно от това, да работиш с другари - експерти ", сподели актрисата.

 Георги Ангелов: „ Парад на модата “ е моето бебенце, което към този момент е мъж на 35 години

Своите последни сбирки ще покажат дизайнери, взели участие в ревюта в Милано и Рим. На стилната сцена в Плевен ще се показват Николета Палакарчева от фешън къща " Везе " и занаятчия везбар Даниела Вълкова, Юнвер Кьосе от София, Халил Дуралиев, който е притежател на премията за млад дизайнер на Парад на модата, Славена Иванова от Варна, Емил Спасов от Благоевград, фешън къща " Елинор " с дизайнер Елеонора Харизанова и Биляна Веселинова от Плевен.

На сцената на стилното шоу своя гений ще покажат младата поп певица Стефани Славчева и ученици на Националното учебно заведение по изкуствата " Панайот Пипков " с учител Маня Николова. Специално за тяхното присъединяване Ангелов акцентира, че те са включени в спектакъла като част от представянето на сбирките.

Модният шоу-концерт-спектакъл ще се състои на сцената на Драматично-куклен спектакъл " Иван Радоев " вечерта на 23 юни, неделя. Парад на модата се организира под патронажа на кмета на Община Плевен доктор Валентин Христов, с поддръжката на Сдружение " Плевенски публичен фонд Читалища " и локалния бизнес.

Музикалното оформление на спектакъла е на Асен Антонов, а създател на музикалната постановка е Николай Колев
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР