Отношението на Кирил Петков към Конституцията, включително и в последните

...
Отношението на Кирил Петков към Конституцията, включително и в последните
Коментари Харесай

Вигенин: За Кирил Петков Конституцията е нещо гъвкаво, което може да бъде заобикаляно и тълкувано, както си поискаш

Отношението на Кирил Петков към Конституцията, в това число и в последните дни за мен е проблематично. Идваш със поръчката, че цел номер едно е върховенството на закона и битка с корупцията, а в действителност се отнасяш към Конституцията като нещо гъвкаво, което може да бъде заобикаляно и тълкувано, както си поискаш. Така разяснява проблема с поданството на Кирил Петков, Кристиян от Българска социалистическа партия пред Народоосвободителна въстаническа армия Нюз.

По думите на социалиста Петков е подписал декларация, в която е ясна формулировката за поданството.

„ Тези дни той даже дава рекомендации на Конституционния съд - по какъв начин да реши неговия проблем. Мисля, че това е неприемливо за политик с упоритости, каквито са неговите дори да бъде министър-председател. Струва ми се, че всичко това и някои други неща, несъмнено, ще доведат до това, че тази негова аура, към тяхната групировка, ще стартира да угасва. В деня на изборите те няма да бъдат измежду върха на класациите, както им се желае в този момент. “, добави още Вигенин.
свързани новини5682на 29.09.202162588на 27.09.2021
На въпрос дали биха били съдружни сътрудници с „ Продължаваме Промяната “ социалистът отговори, че към момента е доста рано, само че напомни, че левицата е посочила, че е отворена към всички още по време на 46-тия парламент.

„ Малко е рано да приказваме за това, ние сме отворени към всички, само че би трябвало да е ясно - това е допустимо да се случва при ясна стратегия, би трябвало да забележим и лицата, техните ясни поръчки. Рано е за безапелационна оценка. Има неща, които са меко казани смущаващи, към тази групировка. “, изясни той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР