Откровена изповед за тийнейджърските си години направи актрисата Алекс Раева

...
Откровена изповед за тийнейджърските си години направи актрисата Алекс Раева
Коментари Харесай

Алекс Раева призна защо е искала да се самоубие

Откровена изповед за тийнейджърските си години направи актрисата Алекс Раева в първото женско стендъп комеди „ София съмър фест “ през вчерашния ден. Актрисата разсмя публиката с комични и малко тъжни случки от живота си:

" Сега ще ви покажа една фотография от моето детство. Какво се чака от мен на тази възраст и с тези заложби? Смяна на пола? Не, по това време нямаше такива неща. Тук съм си напряко мъж, няма защо да се променям – имах мустак и лъжех непрекъснато. “

„ Ето на тази фотография си пребивавам в един собствен свят, поради който се наложи да усвоя лъжата до съвършенство. Това е един от най-големите ми провали, едно проваляне, което докара до още други, само че след това станах един мъчително прям и почтен глупак.

Лъжата беше мой пръв другар, майка ми снизходително й викаше развито въображение, само че аз лъжех за всичко и когато и да е. Лъжех, като подправях подписа й, само че не тъй като бях неприятна ученичка, бях добра – а поради спорта. Просто се подготвях за огромния удар, когато сама ще си припиша жилището в „ Младост 2 “, стартира Алекс. А публиката се превиваше от смях.

„ Лъжех, че ще се самоубия с витамин С в кутийка.

В ония години имаше 3-4 хапчета, крещя си майка ми ще разбере, че е Витамин С, дай ще ги сложа в кутийка хем за по-драматично като тракат. И се почна срутване по стена, тръшкане пo стена, дране по стена, викове, тишина, пауза по Станиславски, леко разлюляване за съспенс, две-три предсмъртни въздишки и хоп... жълтия цвят, събрал се в 10 дребни хапченца. Не желаех да пресилвам, само че жълтият цвят ме издаде. Е няма по-голямо оскърбление от това да ти се хилят в лицето, до момента в който се самоубиваш “, продължаваше Раева, а на първите редове шампионките по художествена гимнастика, пристигнали с гаджетата си, тропаха с крайници от смях, написа столичен ежедневник.

„ През тийнейджърството непрекъснато лъжех за всичко и за всеки. Веднъж излъгах, че съм била едно лято в Канада, и изпратих на мои другари картички с плик, с щемпел, с марки от албума на майка ми, тя и до през днешния ден не знае, че й липсват. И вътре имаше пресен роман по какъв начин извозвам времето си в Отава. В ония години не можеш да гугълнеш, аз съм си правила усилието да вървя по библиотеки, с цел да сътворя най-достоверната неистина. Излъгах, че съм си чупила ръката, падайки от колело, счупих я, само че като паднах върху нея, скачайки от клатеща се люлка няколко пъти, преднамерено, с цел да не отивам на изпитите в художественото учебно заведение, и отидох. Приеха ме, хора. Не можеш да си избягаш от ориста. Исках едно преяждане с неистина обаче, с цел да ме откаже от нея. И най-после то се появи. Беше след ваканцията сред 6 и 7 клас. Реших, че ще си сложа чифт сочни гърди.

Но като споделям сочни, малко по-деликатно от на Доли Партън, на дребно не играя. Възможностите ми се простираха до такава степен, че да открадна сутиена на 12 години по-голямата ми сестра и да го натъпча с наличната, евтина подплънка от фини чорапогащи нa майка ми.

Очевидно ваканцията сред двата периода ме бе разконцентрирала обаче и един ден си забравих циците в дрешника. „ Чак когато ме подвигнаха на дъската, разбрах, че с нея сме като сестрички, доста си приличаме. Тази преживелица несъмнено надмина самоубийството. И след това се замислих, че най-силното оръжие на нас, дамите, е саморонията когато сама излезеш и кажеш какъв брой си зле, обезоръжаваш съперника.

Месец след този аз си измислих сама прякора Али Цомбата от „ Младост “, ето ме “, показа Раева. В умозаключение красивата певица показа, че към този момент е почнала да харесва себе си, че не се тормози, когато е подпухнала но Андрей Райчев с огромните дисаги под очите “ и че към този момент не измисля мъжете в живота си.

„ Слава богу, не се трансфорах в тези дами, дето си пресъздават мъжа и си го чакат 10 години. Айде, какво стана, ще го пускате ли тоя мъж, питат Господ, а той: Ами не може бе, миличка, ти си го наблъскала с екстри, чакай малко, вършим го. Ама кое време стана, аз се свлякох към този момент. Амиии пИка го на фурната “, дава отговор Господ.

Та ми се случи любовта, когато стопирах с измислиците. Спрях да осъждам и започнах да се одобрявам. И желая да ви кажа, благи девойки, неуспехът е отскок към триумфа. Само би трябвало да се заобичате “, показа Алекс Раева пред последвалите бурни овации от публиката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР