Вече е известна самоличността на шофьора, който загина при катастрофата

...
Вече е известна самоличността на шофьора, който загина при катастрофата
Коментари Харесай

Ето кой е мъжът, убит от джипа на НСО с Кирил Петков

Вече е известна самоличността на водача, който почина при злополуката с автомобила на Кирил Петков. Двете коли се удариха на входа на Аксаково. 

На починалия локалните му викали Ицо Бозавия. Прякорът му идвал от това, че бил висок, слаб и мургав. Той е локален гражданин на Аксаково. 60-ти набор. Състоянието на брачната половинка му, която също се е намирала в колата по време на случая, е сериозно. 

За Ицо Бозавия е известно още, че е работил в локална компания за събиране на боклука като професионален водач на камион. Той е водач с дълготраен професионален стаж и даже има категория " С ", научи наш кореспондент. 

Неговите познати и съседи са безапелационни, че той по никакъв метод не е употребявал алкохол. Единственият му недостатък е било пушенето на цигари.  Христо е оставил след себе си две деца - момче и момиче, които също живеят в Аксаково. 

Фаталният случай се е разиграл единствено на към 300 метра от вкъщи му. Той се е случил в региона на контролно-пропусквателен пункт на Аксаково, на метри от локалната автомивка. 

Двете коли са се блъснали, до момента в който Ицо се е опитвал да излезе на основния път. Самото място има лек вираж и противоположен надолнище и е малко по-трудно за изнасяне. Местните споделят, че в случай че по основния път лети кола с огромна скорост, на този който се включва, а и на другия автомобил, ще е доста мъчно да реагира. 

Автомобилът на НСО, пренасящ Кирил Петков, е бил с включени сигнални лампи, т.е. било е спазено правилото за придвижване на кола в специфичен режим, на която би трябвало да се отстъпва път. В случая обаче, заради събитията, това не е било допустимо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР