Откриха две гигантски кристални пирамиди на дъното на Бермудския триъгълник.

...
Откриха две гигантски кристални пирамиди на дъното на Бермудския триъгълник.
Коментари Харесай

Откриха две гигантски кристални пирамиди на дъното на Бермудския триъгълник (видео)

Откриха две великански кристални пирамиди на дъното на Бермудския триъгълник. Мистериозните изгубвания на Бермудския триъгълник са обект на теории, всяка от които е по-шантава от останалите. Предполага се, че изгубването е обвързвано с съществуването на хипотетична кристална пирамида с височина 200 метра на дъното на морето, със съществуването на извънземни или даже с Атлантида, митичния остров, упоменат от Платон. За да търсим истината, за жалост ще би трябвало да разчупим митичния аспект на Бермудския триъгълник в интерес на една по-научна действителност.

Бермудският триъгълник е импровизирано приета зона от 500 000 км2 сред Флорида, Пуерто Рико и Бермудския архипелаг. Това място, наречено „ триъгълника на дявола “, е тъжно известно с многочислените си изгубвания: към 4 самолета и 20 лодки всяка година. След изгубването на самолетна ескадрила 19 на 5 декември 1945 година Бермудският триъгълник разсънва любознанието на всички, очаровани от тази тайнственост. За да се дадат пояснения на тези многочислени случаи, през последните десетилетия се появиха научни теории, учредени на научни доказателства.

ХИПОТЕЗА 1: МЕТЕОРОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ

Първо, повода може да се дължи на метеорологичните условия. Две изследвания, едното извършено от NOAA, а другото от Саймън Боксейл, професор в университета в Саутхемптън, подчертаха обстоятелството, че тази област е изключително предразположена към неприятно време, което може да помогне да се разбере повода за изгубването на кораби и самолети.

Всъщност това е епицентърът на бурни метеорологични действия като урагани, екваториални стихии и микроизбухвания от мексиканското крайбрежие. Най-лошото е, че тези стихии образуват големи талази с височина 30 метра, редки, само че опустошителни. Наричани „ незаконни талази “, те са изцяло способни да преобърнат кораби.

ХИПОТЕЗА 2: ОКЕАНСКИ МЕТЕОРИЗЪМ

В допълнение, издигната е и доктрина за „ океанския метеоризъм “. Това се отнася до съществуването на огромно количество клатрат в морското дъно, което би се натрупало и образувало джобове от метан. Ако тези джобове се освободят внезапно, те могат да наситят водата с газови мехурчета по много локализиран метод.

Ако това събитие е интензивно, тогава лодка към този момент не би могла да се носи над водата, трансформирайки се в нещо като пенеста маса и би потънала. Освен това този газ може да насити и въздуха и по този метод да накара водачите да изгубят схващане или даже да възпламенят моторите на машините.

ХИПОТЕЗА 3: ТОРФЕНИ БЛАТА

Успоредно с това се роди друга доктрина, с помощта на Томе Илифе, професор по подводна биология, тази за „ торфените блата “. Той удостоверява, че една от топологичните характерности на тази среда е съществуването на подводна планина с височина 4 000 метра. Тази планина е съпроводена от бездни, които могат да стигнат до 8 000 метра дълбочина. Тяхното битие може да аргументи основаването на „ тунели “ със мощни желания, създаващи смъртоносни водовъртежи.

ХИПОТЕЗА 4: МАГНИТНИ СМУЩЕНИЯ

От друга страна, характерен детайл за региона е уникалността на неговите магнитни характерности. Наистина има феномен, много необичаен на Земята: в този бранш същинският север и магнитният север са подравнени. Истинският север е закрепена точка на земното кълбо, до момента в който магнитният север е обвързван с магнитното поле на Земята.

По този метод, защото и двете са подравнени, ние постоянно записваме магнитни разстройства, които биха могли да трансформират устройствата, употребявани от моряците и водачите, с цел да се ориентират.

ХИПОТЕЗА 5: ЧОВЕШКА ГРЕШКА

И най-после, може просто да се основава на човешка неточност. Като се знае, че 82% от произшествията в региона са свързани с хора без образование или опит в навигацията, това значително може да изясни огромния брой загуби.

Благодарение на проучванията, извършени за разкриване на аргументите за тези изгубвания, успяхме да научим повече за топографията на морското дъно и геологията като цяло. Въпреки това мистерията остава и към днешна дата имаме хипотези, само че не и обстоятелства. Теориите и научните хипотези, упоменати нагоре, са доста правдоподобни, само че не могат да бъдат потвърдени. Това, което е несъмнено е, че науката ни тласка да се фокусираме повече върху рационалните аргументи, в сравнение с върху паранормалните.

Извън хипотезите: откриха две великански кристални пирамиди

Приказките за Бермудския триъгълник, където се подозира, че доста самолети и кораби са изчезнали при незнайни условия, се простират до 50-те години на предишния век. А слуховете за трептяща стъклена пирамида, открита на дъното на океана, се връщат минимум до 60-те години на предишния век. Тогава доктор Браун оповестява, че е разкрил такава конструкция по време на гмуркане на Бахамските острови. И по-точно частта от стената на Бимини (подводно скално образувание покрай остров Северен Бимини на Бахамите)

Вярно или погрешно? Благодарение на напреднали учени като океанографа доктор Майер Верлаг, той открива две големи пирамиди, три пъти по-високи от пирамидата на Хеопс в Египет. Тези пирамиди са направени от неидентифициран бистър материал и са ситуирани на дълбочина от 2 000 метра.

Според доктор Майер това изобретение може да се дължи на поредност от подозрителни изгубвания в Бермудския триъгълник. Повече разбори демонстрират, че технологията, употребена за основаването на пирамидите, към момента е неуловима и сложна за показване.

Съществувала ли е напреднала цивилизация в Египет преди фараоните?

Една от многото теории, свързани с тази тематика, демонстрира, че пирамидите са били учредени на континента, единствено че мощен прелом изцяло е трансформирал терена, нещо, което може да изясни настоящето местонахождение на пирамидите. Друга доктрина е, че тези пирамиди са в сходство с изгубения град Атлантида .

Размерът на пирамидите, дружно с гладката им повърхнина и материала, от който са издигнати, дезориентирали учените. Те се нуждаят от повече проучвания, с цел да изяснят това. Основният мотив обаче е, че откриването на тези пирамиди може да помогне на хипотезата, че пирамидите в началото са били конструирани като източници на сила. В същото време те могат да настояват съществуването освен на Атлантида. Но може би на доста други към момента незнайни селища или даже на велики изчезнали цивилизации .

Насладете се на видеото:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР