ОТКАЗВАМ да образувам досъдебно производство за престъпление от общ характер

...
ОТКАЗВАМ да образувам досъдебно производство за престъпление от общ характер
Коментари Харесай

Истината изплува! Диана Димитрова си измислила, че е бита от Вергов

" ОТКАЗВАМ да формирам досъдебно произвеждане за закононарушение от общ темперамент и ПРЕКРАТЯВАМ прочие пр. № 51990/2022 година по разказа на СРП ", написа в показаното от Диана Димитрова разпореждане по дадените от актрисата обвинявания за упражнено физическо принуждение над нея през 2017 година

Документът Димитрова качи в персоналния си фейсбук профил и по този начин той стана обществено притежание.

" След деликатен разбор на материалите по инспекция поотделно и в тяхната цялост установявах, че в тази ситуация не са събрани задоволително доказателства за осъществено закононарушение от общ темперамент ", се споделя още в постановлението. Прокурор по случая е Иво Боев, написа " 24 часа ".

Освен показанията на актрисата, такива са дадени от Юлиан Вергов, Грета Манчева, Евтим Милошев и Велина Павлова. От постановлението излиза наяве, че точно Вергов е считан за индивидът, нанесъл ритник в лицето на Димитрова, макар че неговото име не беше упоменато обществено от актрисата до този миг.

А от изключителна значимост били думите на Велина Павлова, която е художник-костюми на сериала " Откраднат живот ", по време на чиито фотоси се разиграва и въпросната преживелица. Павлова опровергава декларираното от актрисата, че по нейна молба е напуснала помещението, в което са се намирали тримата - Павлова, Димитрова и Вергов и по този начин в действителност се е трансформирала в директен очевидец на сцената.

Според художничката на костюмите на продукцията на първо време в помещението влиза Вергов, а след него идва и актрисата, която плачела и била с размазан грим. Докато артистът се преобличал Диана Димитрова, очевидно смутена, се вкопчила в него, хванала го за облеклата и почнала да му се извинява. На Павлова ѝ е направило усещане, че артистът мълчи и не желаел да приказва с Димитрова. След което я избутал встрани, а Димитрова залитнала по посока на щендерите с облекла и паднала на пода сред тях.

" След рухването върху нея се стекли някои от костюмите на продукцията ", написа още в постановлението.

Вергов излязъл от стаята, а самата Павлова отишла при актрисата, с цел да ѝ помогне и да я попита по какъв начин се усеща. Последвалият отговор от смутената Димитрова, която се държала за лицето гласял, че Юлиан Вергов я е " ритнал с крайник в лицето ". Павлова се изненадала от чутото и изрично декларирала, че това не е правилно, защото самата тя е станала директен очевидец на случилото се.

Контрапункт на сведенията, дадени от актрисата, са с изключение на тези на Велина Павлова, също по този начин и тези на Юлиан Вергов. Той показва, че двамата се познават и са били в положителни професионални връзки, само че интимна връзка посред им не е имало. Освен това Димитрова се познава и с дъщерята на артиста - Алена Вергова. Самият Вергов останал сюрпризиран от честата връзка сред двете, в това число и в обществените мрежи.

Ден преди фотосите на 14 ноември 2017 година артистът попада на " такава връзка сред двете и се афектирал, тъй като не одобрявал мненията на Димитрова по адрес на фамилията му ". След края на снимачния развой артистът декларирал на Димитрова, че с изключение на професионално, повече не желае тя да комуникира нито с него, нито с щерка му.

" Ако се одобри, че причинител се явява фактически лицето Юлиан Вергов, то следва да се уточни, че поради връзките, които имат двамата, изрично се отхвърля опцията пострадвания да са породени по " хулигански подбуди ", се споделя още в постановлението.

Разигралата се преживелица сред двамата артисти се смята " за персонален спор (свързан с техните персонални отношения), датиращ преди датата на описаните събития ". А това изрично изключвало опцията за проявата на гореспоменатите подбуди.

Малко по-рано Димитрова показа фотоси на постановлението в своя профил във фейсбук като съобщи, че не се тормози от това какво ще се опитат да ѝ причинят физически, само че за сметка на това има въпроси, тъй като " не се интересувам от нищо друго с изключение на от истината ". После Димитова, която опитва да се изкара жертва, само че очевидно е лъжкиня, пробва да опровергае извода на следствието с разнообразни питания, които седят много неуместно...
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР