Новината от уикенда, че токът за бита ще поскъпне от

...
Новината от уикенда, че токът за бита ще поскъпне от
Коментари Харесай

ВМРО: Новината токът за бита ще поскъпне от юли мина някак между капките

Новината от уикенда, че токът за бита ще нарастне от юли мина някак сред капките. Никой не обърна внимание,  докато всички гневно се възмущаваха от това, че нещо розово с име на рибка, което не знае дали е мъж или жена, е спечелило този от дълго време девалвирал и неправилен конкурс.

Време е всички да излезем от димките, които непрекъснато ни хвърлят и да осъзнаем, че ситуацията е доста съществено.

Бившите ръководещи са минирали съвсем всеки бранш в страната, а в енергетиката  цъка бомба с часовников механизъм.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация предупреждавахме още през зимата, а към този момент е доказано и от служебния министър на енергетиката, че токът от юли ще нарастне.  Причината е: няма пари във фонд  " Сигурност на електроенергийната система ", а дупката е 400 милиона лв..

Помните ли по какъв начин от ПП-ДБ и държавното управление на сглобката желаеха да либерализират пазара на електрическа енергия от юли и твърдяха, че токът няма да нарастне за семействата, тъй като разликите ще се покриват от този фонд? Е, парите ги няма! Това е наследството на ПП-ДБ - унищожена енергетика, безценен ток, който ще става още по-скъп поради Зелената договорка.

Вътрешна македонска революционна организация упорства за цялостна проверка на държавната енергетика и поддръжка за главните базови мощности.

България не би трябвало да подценява развиването на атомната сила за сметка на силата от възобновими източници.

България би трябвало да запази въглищните централи, а не да ги унищожава по поръка на Брюксел и поради Зелената договорка!

България в никакъв случай повече не би трябвало да попада в розовата мъгла на ПП-ДБ, които ни изгубиха три години, а финансово ни върнаха десетилетия обратно - потънали в заеми и с бюджет на алено!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР