Отборите на Уелс и Швейцария завършиха при резултат 1:1 първата

...
Отборите на Уелс и Швейцария завършиха при резултат 1:1 първата
Коментари Харесай

Швейцария и Уелс не излъчиха победител във втория мач на Евро 2020

Отборите на Уелс и Швейцария приключиха при резултат 1:1 първата си среща от UEFA EURO 2020. В началото на втората част прецизен за " кръстоносците " бе Брейл Емболо, само че половин час по-късно Кийфър Мур възвърне равенството. В 86-ата минута Марио Гавранович прати топката във вратата на Уорд, само че след обзор с ВАР голът му бе анулиран поради засада.

Двата състава влязоха внимателно в срещата и изчакваха своя миг. Възможността за Уелс пристигна в 15-ата минута, когато Кийфър Мур опита да изненада Ян Зомер с удар с глава, само че швейцарският пазач се намеси уместно и опази мрежата си.

След половин час игра Уелс получи добра опция, откакто Фабиан Шер извърши нарушаване на границата на наказателното поле и възнагради " драконите " с директен свободен удар. Капитанът на символичните домакини центрира, само че никой от съотборниците му не съумя да засече топката и тя излезе в навън.

В края на първата част Сеферович още веднъж опита шанса си, само че и този негов изстрел бе неакуратен.

Веднага след подновяването на играта " кръстоносците " поеха самодейността над нея, което даде своя резултат в 49-ата минута. Брейл Емболо съумя да засече центриране на Шакири от ъглов удар и с глава да означи първото попадение за Швейцария на UEFA EURO 2020.

В 74-ата минута " драконите " отвърнаха на удара. С третия си опит в мача Кийфър Мур съумя да разпечата вратата на Ян Зомер. Защитата на Швейцария проспа центрирането на Джоузеф Морел и остави безусловно самичък Мур, който с лекост възвърне равенството.

Пет минути преди края на мача преди малко влезлият от пейката Марио Гавранович прати топката в мрежата на Уорд, само че за жалост на всички швейцарци, след обзор с ВАР попадението му бе анулирано поради засада.

Така двата състава потеглиха с тъждество на еврошампионата и взеха по точка след първата си среща, а Италия остава любимецът в Група А.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР