Във Великобритания принцеса Шарлот празнува деветия си рожден ден, предадоха

...
Във Великобритания принцеса Шарлот празнува деветия си рожден ден, предадоха
Коментари Харесай

Честит рожден ден, Шарлот: Принцесата вече е на 9 г.

Във Англия принцеса Шарлот чества деветия си рожден ден, предадоха Ройтерс и ДПА. Принц Уилям и принцеса Кейт разгласиха фотография на щерка си Шарлот, която навърши 9 години. 

„ Честит 9-ти рожден ден, принцеса Шарлот “, написаха родителите й в обява на платформата „ Екс “ и допълниха: „ Благодарим на всички за благите поздрави през днешния ден “.

Вече е традиция за Двореца в Кенсингтън да разгласява фотоси, направени от Кейт, във връзка рождени дни и празници. 

Въпреки това фотографията, оповестена тази година на Деня на майката през март, беше свалена от редица новинарски организации поради редакцията й посредством фотошоп. След голям брой спекулации се оказа, че Принцесата на Уелс се е пробвала да я обработи, за което Кейт по-късно се извини.

Това се случи малко преди принцесата да разкрие, че се подлага на превантивна химиотерапия, откакто проучванията, направени след тежката коремна интервенция, демонстрираха, че тя има рак.

Престолонаследникът Уилям възобнови формалните си отговорности предишния месец. Кейт ще се върне към своите отговорности едвам когато медицинският ѝ екип каже, че е задоволително добре, с цел да го направи.

Шарлот Елизабет Даяна се роди в болница „ Света Мария “ в Лондон, в 8:34 ч. на 2 май 2015 година Тя дължи вторите си имена на починалите кралица Елизабет II и принцеса Даяна. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР