Отборите на Депортиво Алавес и Жирона завършиха наравно 2:2 в

...
Отборите на Депортиво Алавес и Жирона завършиха наравно 2:2 в
Коментари Харесай

Депортиво Алавес и Жирона не се победиха в драматична среща с четири гола

Отборите на Депортиво Алавес и Жирона приключиха наедно 2:2 в мач от 35-ия кръг на испанската Ла Лига, който се изигра в Страната на баските.

Двубоят стартира стремително за гостите от Каталуня, които откриха резултата посредством Ерик Гарсия още в 4-ата минута, само че осем по-късно " бяло-сините " изравниха след попадение на Йон Гуриди.

В самия завършек на първото полувреме обаче играчите на Мичел още веднъж възвърнаха преднината си, когато Янхел Ерера означи хубав гол с удар от междинна отдалеченост след хитро подаване с пета на Артьом Довбик.

Този път задатъкът на " бяло-червените " се задържа много по-дълго, само че в заключителните секунди на срещата Гуриди се разписа за повторно в мача, оформяйки крайното 2:2.

Равенството остави Жирона на второто място в класирането, като отборът има задатък от две точки пред Барселона, който има и един изигран дуел по-малко.

Междувременно Алавес заема 11-ата позиция с 42 пункта и в оставащите три кръга ще се опита да се изкачи в горната половина на подреждането и да финишира в топ 10 за пръв път от сезон 2016/17 насам.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР