Украйна организира масивна ракетна атака срещу окупирания от Путин Крим

...
Украйна организира масивна ракетна атака срещу окупирания от Путин Крим
Коментари Харесай

Украйна организира масивна контраатака срещу силите на Путин с ракетен обстрел срещу Крим

Украйна провежда солидна ракетна офанзива против окупирания от Путин Крим през нощта, поразявайки основен радар и оборудване за противовъздушна защита на съветската войска, „ където високо... са участвали високопоставени офицери “.

Съобщава се, че детонации са били чути на 10 обособени места към полуострова на фона на далечни офанзиви ATACMS в една от най-тежките бомбардировки през войната.

Русия също твърди да са унищожили атакуващи морски дронове край крайбрежията на Крим. Съобщава се, че коли за спешна помощ бързат към Семидворие, покрай Алуща, където съгласно известията минимум шест балистични ракети ATACMS са блъснали основна информационна и радарна база на съветската войска.

В отчетите се споделя, че са били ударени здания, „ където в този миг са били ситуирани високопоставени военни от съветските въоръжени сили “. Това е последната от систематичните офанзиви против радарите и силите за противовъздушна защита на съветските въоръжени сили в Крим, което лишава способността на войските на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР