Отборът на Видинската природо-математическа гимназия триумфира с Купата на Община

...
Отборът на Видинската природо-математическа гимназия триумфира с Купата на Община
Коментари Харесай

Математическата триумфира с Купата на Община Видин по футбол при юношите 11-12 клас

Отборът на Видинската природо-математическа гимназия победи с Купата на Община Видин по футбол при юношите 11-12 клас от училищен игри 2018 година. Възпитаниците на Росен Ракаджиев се постановиха с 4:0 във финала над отбора на ПГ "Проф. доктор Асен Златаров " и не престават напред в идващия стадий на игрите.
Капитанът на зелените Едуард Миленов осъществя хеттрик, а Асен Доцински вкара извънреден гол от директен свободен удар.
"Поздравления за изключителните момчета, имаме едно ужасно потомство футболисти, с което се преценяват всички ", разяснява Росен Ракаджиев:
"Играем добре, атрактивно и резултатно. Днес момчетата, водени от своя капитан Еди Миленов, се раздадоха на терена и от първата до последната минута търсеха гола и доста желаеха успеха. Постигнаха я по най-хубавия метод, с екипен дух, себераздаване и строга тактическа дисциплинираност. Вкарахме четири гола и справедливо триумфирахме с Купата на Община Видин. Получи се същински край с мъжка игра. Поздравявам момчетата и от двата тима за показаното на терена и за спортсменската игра. При 8-10 клас шансът не беше на наша страна, отпаднахме на дузпи от същия противник, само че през днешния ден на финала при майсторите 11-12 клас несъмнено бяхме по-класният тим.”
Шампионският футболен тим на ППМГ "Екзарх Антим І ": Едуард Миленов- капитан на тима, Антонио Стоянов, Юлиян Ангелов, Ангел Петров, Робърт Петров, Явор Райчев, Стефан Иванов, Асен Доцински, Михаил Сашков, Михаил Виденов, Петьо Кръстев, Венелин Тодоров, Филип Георгиев, Иван Милков, Кристиан Кирилов, Християн Найденов, Денислав Цветанов и Росен Ракаджиев- лидер на тима.
В идващия регионален стадий на ученическите игри видинските математици излизат против регионалния отличник на Монтана. Срещата ще се организира на 20 април от 10.30 часа в село Расово /Монтана/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР