Отборът на ЦСКА се завърна от подготвителния си лагер в

...
Отборът на ЦСКА се завърна от подготвителния си лагер в
Коментари Харесай

Илич: Вървим стъпка по стъпка към амбициите си

Отборът на ЦСКА се завърна от подготвителния си лагер в Австрия. Треньорът на вицешампионите - Саша Илич, разяснява настроението, с което се прибират играчите му в София и до каква степен са подготвени за новия сезон, който стартира след броени дни.

“Важното е, че нямаме контузени играчи. Направихме добра подготовка с тези четири мача против квалитетни противници. Сега ни чакат мачове, в които би трябвало да играем за победа. Истината е, че имахме единствено 9-10 дни за отмора, което е малко, само че най-важното е, че нямаме контузени. Доволен съм по какъв начин всички млади футболисти работиха. И Антонов, и Чорбаджийски, и Жабов. Отлично се оправиха и несъмнено най-малко един от тях ще бъде включен в тима в близко бъдеще ”, сподели ИличСръбският експерт показа мнението си и до каква степен са готови 31-кратните първенци за идните европейски борби и дали този път ще се класират за груповата фаза на Лигата на конференциите, която през предишния сезон бе пропусната.

“На първо място, ние изтеглихме допустимо най-тежкия противник за втория кръг на квалификациите - румънският Сепси. Но ние би трябвало да вървим малко по малко, с цел да изпълним упоритостите си, които са да влезем в групите на Лигата на конференциите ”, посочи Илич.Отборът на ЦСКА стартира сезона в efbet Лига на 16 юли (неделя) с посещение на коравия отбор на Хебър (Пазарджик). Само 10 дни по-късно - на 27 юли (четвъртък), е първата европейска борба против Сепси на стадион “Българска войска ”.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР