Отборът на Реал Мадрид завърши наравно 1:1 при домакинството си

...
Отборът на Реал Мадрид завърши наравно 1:1 при домакинството си
Коментари Харесай

Реал едва не загуби от десетима от Атлетико насред Сантиаго Бернабеу“

Отборът на Реал Мадрид приключи наедно 1:1 при семейството си на Атлетико Мадрид в огромното дерби от 23-ия кръг на испанската Ла Лига.

След нулево първо полувреме на стадион „ Сантиаго Бернабеу “, забавните моменти от мача се развиха в последния половин час на постоянното време.

В 65-ата минута „ рохибланкос “ останаха с човек по-малко на терена, защото Анхел Кореа бе изпъден от игра с пряк червен картон за удар без топка с лакът Антонио Рюдигер.

Въпреки численото си закъснение на терена, точно футболистите на Диего Симеоне откриха първи резултата в 78-ата минута. След центриране от директен свободен удар от страна на Антоан Гризман в наказателното поле на „ белите “, Хосе Мария Хименес се извиси във въздуха, стреля с глава, топката се отби в десния непряк дирек и влетя в мрежата зад стража Тибо Куртоа.

Осем минути по-късно домакините възвърнаха паритета. Тони Кроос центрира от ъглов удар в пеналтерията на „ дюшекчиите “, където резервата Алваро Родригес засече с глава, а топката се отби в долната част на дясната греда и се оплете в мрежата за крайното 1:1.

В класирането Реал Мадрид е втори с актив от 52 точки, на седем пункта зад водача Барселона. Атлетико пък е четвърти с 42 точи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР