Старши треньорът на Локомотив Пловдив сподели, че опитът на отбора

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив сподели, че опитът на отбора
Коментари Харесай

Александър Томаш: Не мога да се сърдя на никого

Старши треньорът на Локомотив Пловдив показа, че опитът на тима му не е достигнал за повече в загубата с 1:0 от Черно море в среща от 31-ия кръг на Първа лига, Първа група. Въпреки това, той е останал удовлетворен от представянето на младите му футболисти.

„ Казвам на Вас, това което споделих и на футболистите си – не мога да се дразня на никого. Преди четири месеца ние сме единственият тим, който взе точка тук. Аз знам, играл съм тук и знам какъв брой е мъчно. Илиан Илиев е построил за тези седем години тим, който в действителност сега е на гребена на вълната ", сподели Томаш.

" Ние имахме проект, проект, който може би щеше да успее, в случай че успяхме да осъществяваме ситуациите, които създадохме. Особено първото полувреме. Започва мачът, чиста обстановка от статично състояние, 100-процентова обстановка самичък против вратаря, и незабавно получихме гол. Този гол ни стъписа, което е разбираемо за мен и за тези млади футболисти ", добави експертът.

" Ние преди четири месеца, когато направихме 2:2 тук, имахме шестима футболисти, които предаваха различен образ на състава. Мога да ги изброя, само че няма смисъл. Това е повече от 50 % от тима. Така че за мен е разбираемо и обикновено, аз съм горделив с тези футболисти. Дават максимума, дори на моменти се надскачаме. Това са мачове, в които младите могат единствено да израснат. Аз се веселя за тях и съм доста действителен ", сподели още старши треньорът на Локомотив Пловдив.

" Две неща не ни доближиха за изравнителен гол – класа и шанс “, приключи Александър Томаш.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР