От Продължаваме Промяната, с подкрепата на Демократична България, са готови

...
От Продължаваме Промяната, с подкрепата на Демократична България, са готови
Коментари Харесай

ПП и ДБ ще предложат правителство на малцинството с втория мандат

От „ Продължаваме Промяната ”, с поддръжката на „ Демократична България ”, са подготвени да предложат държавно управление на малцинството с ясни цели и гаранции. Това оповестиха в позиция от партията със съпредседатели Кирил Петков и Асен Василев.

" България има потребност от отговорно и постоянно държавно управление, което да преведе страната през провокациите и да продължи да гради – за хората. Страната има потребност от държавно управление, което е готово да поеме политическата отговорност за своите дейности, да застане с същинското си лице пред българските жители и да работи уверено за техните ползи и потребности ”, изясняват от партията.

" Приоритетите, които слагат като най-важни и незабавни, изясняват от Политическа партия, са „ ориентирани към постигането на следните национални цели ”:

Да понижим неравенството в България, като продължим обществената ни политика към най-нуждаещите се. Достойният метод на живот не следва да е непокътнат единствено за малцината определени и близки до властта, а се поставя на всички български жители като главно тяхно право.
Да подпомогнем бизнеса освен посредством опазване на ниските налози, само че и посредством дълго чаканото понижаване на административната тежест и корупционния риск.   " Безпрецедентно, към този момент два месеца след изборите, България няма определено постоянно държавно управление. Необходими са транспарантни и решителни дейности, а времето напредва. Затова, в случай че сте подготвени да работим дружно по значимите цели за България, първите действителни стъпки за потвърждаване на тази воля и доказването ѝ на процедура би било насрочването в комисии и гласуването в зала на: а) закона за КПКОНПИ, б) отхвърлянето на измененията в Изборния кодекс, в) приемане на предложенията ни за промени в законите за службите и г) бюджет ”, се споделя в позицията.   " Каним Ви на следващия ден на председателски съвет да обсъдим графика за предпочитано разглеждане на гореописаните законопроекти и да застанете зад апела към президента да обезпечи задоволително парламентарно време преди връчване на втория мандат, с цел да могат политическите групи в 48-я парламент да покажат посредством делата си в зала дали са подготвени да работят за постоянно държавно управление, или желаят да тласнат страната към нови избори ”, приключва поканата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР