От полунощ България официално затваря границите си към трети държави,

...
От полунощ България официално затваря границите си към трети държави,
Коментари Харесай

От полунощ България официално затваря границите си към трети страни

От среднощ България публично затваря границите си към трети страни, през всички пунктове, без значение с какви транспортни средства са. Мярката действително важи за границата ни с Турция, Северна Македония и Сърбия и ще е в действие до 17 април.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1504
Важно конкретизиране е, че тази възбрана не визира жители на държави-членки на Европейски Съюз и техните фамилии.

Два нови случая на ковид у нас! Общо станаха 107

Остава обаче възбраната за жители на Италия, Испания, Франция, Англия, Северна Ирландия, Германия, Нидерландия и Швейцария.

Някои европейски страни стегнаха в понеделник контрола над влизането на чужденци на тяхна територия, в това число затваряне на вътрешни за Европейски Съюз граници, в опит да лимитират разрастването на пандемията от ковид. Сред страните, подхванали най-твърди ограничения в тази посока, са Германия, Дания и Унгария.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1504  Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284 Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284  COVID-19 отложи завръщането на COVID-19 отложи завръщането на " Приятели "    Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР