От Манчестър Юнайтед са предложили оферта за полузащитника на Байерн

...
От Манчестър Юнайтед са предложили оферта за полузащитника на Байерн
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с оферта към Горецка

От Манчестър Юнайтед са предложили оферта за полузащитника на Байерн Мюнхен Леон Горецка. Офертата е била за 200 000 паунда на седмица. Интерес към халфа има от страна на други клубове от Висшата лига, както и от Барселона и Реал Мадрид.

Договорът на Горецка с Байерн Мюнхен изтича през 2022 година, а управлението на клуба към този момент води договаряния за удължение на договора. Йорг Нойбауер, сътрудникът на 26-годишния състезател, неотдавна беше заставен да се отдръпна. На негово място застана брачната половинка му, дружно с Томас Крот. Агентите били „ раздразнени “ от обстоятелството, че договарянията по отношение на удължаването на контракта са се забавили. Заявили, че управлението на Манчестър Юнайтед е отправило добра оферта, с цел да притегли халфа през идващото лято, когато той към този момент ще е свободен сътрудник.

В момента Манчестър Юнайтед не се нуждае незабавно от нов централен халф. Бъдещето на Пол Погба обаче към момента е неразбираемо, като това прави Леон Горецка любимец за заемането на мястото на французина.

От Байерн Мюнхен не възнамеряват да се разделят с немския национал. Интерес към него обаче има и от други клубове. Някои от тях са Барселона и Реал Мадрид, като съгласно някои източници те към този момент са се свързали с новите сътрудници на Горецка.

За трите си сезона, прекарани в Байерн Мюнхен, германецът е печелил три пъти Бундеслигата, два пъти Купата на Германия и веднъж Шампионската лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР