От Левски ще се възползват от следващата пауза за националните

...
От Левски ще се възползват от следващата пауза за националните
Коментари Харесай

Левски ще се опита да задържи още един важен футболист

 Надъхват Левски с награди за 8 следващи победи
От Левски ще се възползват от идната пауза за националните тимове, с цел да приключят сагата с бъдещето на още един от значимите си футболисти - Жерсон Кабрал.

Крилото продължава да се показва чудесно до в този момент и се трансформира в един от най-важните играчи на " сините " в отсъствието на съперника си Паулиньо, написа " Меридиан мач ". Договорът му обаче изтича през лятото, а на " Герена " надали желаят да го изтърван елементарно.

" Сините " към този момент преподписаха с Габриел Обертан. Изпълнителният шеф на клуба Красимир Иванов пък бе безапелационен, че е направено и предложение към Милош Цветкович, макар че родният сътрудник Милко Бански, който го съставлява, твърди противоположното.

Защитникът на Левски Аймен Белаид обаче към този момент няма да получи предложение за нов контракт. Тунизиецът сега е със статут на твърда запаса и по тази причина от управлението на клуба не бързат с воденето на договаряния с него.

Белаид кара втория си престой на " Герена ". Той подписа за повторно със " сините " в края на предходната година. Тогава той даже мина къс експериментален интервал при Делио Роси, преди да се споразумее да остане в клуба до лятото на 2019 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР