Кирил Петков си призна пред мен, че арестът ми е

...
Кирил Петков си призна пред мен, че арестът ми е
Коментари Харесай

Борисов в Ловеч: Като се захвана, нямам неизпълнено обещание!

Кирил Петков си призна пред мен, че карцерът ми е противозаконен, сподели водачът на ГЕРБ
С крясъци " Победа “ и бурни овации бе посрещнат на трибуната в Ловеч водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Като се захвана, нямам неизпълнено заричане, съобщи в словото си Бойко Борисов. " Ние ще победим, въпросът е какво ще вършим по-късно. Трябва ни отчетлива разлика ", посочи той.

Кирил Петков си призна пред мен, че карцерът ми е противозаконен, сподели още водачът на ГЕРБ.

" Три години безвремие ", заключи ръководството след 2021 година той.

Борисов стартира изявлението си, препращайки към апелите на говорещите преди него той да поеме изпълнителната власт за четвърти път:  " Не знам какво съм ви предизвикал на моите сътрудници, с цел да ми пророкуват по този начин ориста... Направихме катедралата в Ловеч, Троянския манастир и вие най-после желаете да ме вкарате в най-тежкото нещо! "

После някогашният министър председател напомни годините си в ръководството.

" 2009 година пристигнах, когато беше най-голямата финансова рецесия, която познаваше светът. Не дадох една банка да падне в България. Заварих дупка, в случай че си спомняте, помня 1,3 милиарда платихме за реакторите в Белене, живи пари, 1,2 милиарда не бяха преднамерено платени на американските централи, беше паднала КТБ ", сподели той. И заключи: " Тръгнах с 6,7 милиарда под водата! Ние си знаем какво е било. Но по какъв начин ни е боляла главата тогава, аз си знам! "

" Тамън се оправихме и пристигна мигрантската рецесия. Айде на ново, цяла Европа се разтресе. Направихме България за образец в света, тъй като и в Америка е проблем миграцията и я сведохме до нулева, върна се в годините обратно Бойко Борисов. И посочи как страната ни е била посочена за образец.

" След 3 години Европа отново се тресе и по тази причина тя е извънредно несигурна по тази линия. Хората в Холандия, Франция, Германия се изплашиха. Крайно десните порастват единствено поради това, поради незаконната миграция отидоха в небето “, посочи той.

После се върна на вътрешнополитическата обстановка, изтъквайки, че хората в Ловеч знаят по какъв начин стоят нещата в района им.

" Тези хора в Ловеч, като гледат слънчевия парк знаят, че това е цех за коли. Те знаят, че " Хемус “ я няма, те я виждат тая работа. Че са смирени си е техен проблем. Ако това беше население, което желае да има " Хемус “, щеше да затвори пътищата и до момента в който не стане, да стоят. Така направиха миньорите в Стара Загора. Денков търсеше Пеевски, с цел да го пази “, продължи той.

" Не е почтено, що тези три години ги пропуснахме? Що този Ловеч избра различен кмет, като са неприятни " Промяната “? За тези шест месеца какво се случи в Ловеч?! Затова всички почват отново " Борисов, Борисов “, уточни водачът на ГЕРБ.

" Понеже приказват единствено за прокуратурата... Ние в случай че имаме съблюдаване на законите, те би трябвало да отидат... единствено за противозаконния арест, Кирил Петков си призна пред мен, че е противозаконен и той го е разпоредил. Ние простихме. Те не се засрамиха от това, което направиха “, добави той.

3,7% било усвояването на парите по Плана за възобновяване. " И това е обикновено за медиите, за вас, приказват нелепости за нас три години, милиардите изчезнаха, не бяха усвоени. Три години безвремие. И в този момент кво? Айде да извадим за четвърти път... “, разяснява той думите на съпартийците си, че той ще е идващ министър председател.

Борисов е в Ловеч за следващата спирка от предизборната си обиколка. Той бе посрещнат от лидера на листата на ГЕРБ-СДС в района Николай Нанков.

Промените в България през 1989 година започнаха под мотото " 45 години стигат! ", в този момент лозунгът е " Три години безвремие стига! ", съобщи в речта си Нанков, който откри събранието.

Бившият районен министър Николай Нанков показа претендентите за евродепутати и за народен парламент от ГЕРБ-СДС.

Нанков даде думата на евродепутата Андрей Ковачев и означи, че той досега нито веднъж не е пропуснал възпоменателното шествие до лагера на гибелта " Слънчев бряг “.

Ковачев означи, че " Промяната " е неуспех, тъй като е провалила инфраструктурните планове и европейското финансиране. " Г-н Борисов съумя да контракти и обезпечи за България 27-28 милиарда евро “, регистрира Ковачев.

Той даде обещание на града чисто нова спортна зала, каквато в Ловеч и досега няма. " Ние още веднъж би трябвало да бъдем водач на Балканите, какъвто бяхме по времето на нашия водач Бойко Борисов “, приключи той.

" Тук постоянно има сила, която ни зарежда и ни кара да побеждаваме. След три години разбрахме, че би трябвало да залагаме на тези, които нещо са създали, а не на тези, които ни дават обещание и се усмихват и си играят с фантазиите на хората “, съобщи Младен Маринов. Той похвали кметовете на ГЕРБ, които макар проблемите и недофинансирането от страната, през последните три години, са се справили и поддържат градовете и общините си чисти и подредени.

Маринов се обърна към залата и си пожела устойчиво държавно управление на ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов.

" Никой не може, мисля, че може да се довери още веднъж на Асен Василев “, посочи той. И даде думата на Тома Биков.

" Уважаеми господин министър председател, уважаеми симпатизанти, видях по какъв начин се усмихвате, когато стана дума за завода за електрически автомобили. Водач съм в Силистра, там също се усмихват, стане ли въпрос за мост над Дунав. Аз всеки ден се разхождам по моста с електрически автомобил “, взе думата той. И регистрира, че през последните три години, поради " Промяната “, никой не има вяра на политически обещания. Вместо това има действителни точки, които могат да се случат в управническата стратегия на партията и то могат да се случат за 4 години или един цялостен управнически мандат.

" За да има цялостен управнически мандат, би трябвало, в случай че ГЕРБ завоюва изборите, господин Бойко Борисов, да е министър председател “, безапелационен бе Биков. А залата отговори с възгласи: " Победа! "

На трибуната излезе Росен Желязков - лидер на листата на европейски парламент. Той също се обърна към Борисов с думите " уважаеми господин министър председател “. И му пожела да стане премиер-министър за четвърти път. Той означи, че благодарения на " Промяната “, Народното събрание е било превърнато в предизборна говорилня. Според него, те са влезнали във властта със шут, а не са влезнали почтено и почтено.

" Политически спор няма, единствено ГЕРБ показа своята управническа стратегия за идващите 4 години “, обърна внимание Желязков.

Асим Адемов благодари на хората от Ловеч, че им дават доста мощ. " Ние сме огромна, мощна, мощна партия, не ни отива да бие по-слабите. Народът си сподели думата. Ако една партия дава подправени обещания, почва да губи доверието. Ако една партия прави положително за хората, тази партия, печели избори след избори, както вършим ние от ГЕРБ “, съобщи Адемов.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР