От Фейсбук профила на Милена Фучеджиева Наскоро прочетох, че Румен

...
От Фейсбук профила на Милена Фучеджиева Наскоро прочетох, че Румен
Коментари Харесай

Милена Фучеджиева: Лозан Панов е личният принос на ДБ за избора на Румен Радев

От Facebook профила на Милена Фучеджиева

Наскоро прочетох, че Румен Радев бил станал президент с помощта на Бойко Борисов. Да, Цецка Цачева беше кофти номер на ГЕРБ, който се обърна против тях неприятно. Обаче на последните избори имахме опция да сменим Радев с Герджиков, тъй като би трябвало да си глупак с цел да мислиш, че веяната скумрия Лозан Панов беше избираем.

Тези, които го лансираха изрично не са идиоти. Те са притежатели на медии, те ръководят в сянка доста от дълго време, те конфигурират и махат нон-стоп. Ако някой твърди, че те са считали, че Панов може да измести Радев, той е простак, не те. Много добре знаеха, че конфигурират Румен Радев, в случай, че не подкрепяха Герджиков. Лозан Панов е персоналният принос на Демократична България за избора на Румен Радев. Сега пищят на умряло, че бил про-руски. Отлично си припомням по какъв начин много демократи се гнусяха от Герджиков, тъй като бил избор на Борисов, и с половин уста, но въпреки всичко споделено във фейсбук пишеха, че ще гласоподават за Радев с омерзение. Беше им ясно, че Панов няма никакви шансове, по тази причина избраха " по-малкото зло ".

Та кое е по-малкото зло месеци по-късно? Румен Радев или проф. Герджиков? Ние сме тук, в тази патова обстановка, с помощта на вас. Когато си движен от ненавист, след теб и потоп. Потопът е на вратата ни, имате си президент, избрали сте си го. Впрочем острието против корупцията Панов, българският Кьовеши, с който лягахме и ставахме от страниците на Икономедия, го няма все едно, че не го е имало. Изтрит някогашен кандидат-президент. А в този момент можеше да е президент Герджиков, просветен, ерудиран високо образован не русофил, а българофил, само че вие избрахте Радев. Защо не съм пишела против Радев - за какво да пиша против него? Той е ваш избор, аз нямам вътрешен спор, в никакъв случай не съм гласувала за него, нито съм мънкала, че той е по-малкото зло. Той си върви по неговата линия, единственият проблем е, че вашата е толкоз криволичеща, че от митингите до момента Васил Божков интензивно взе участие в ръководството на България. И за него не съм гласувала и в никакъв случай няма да гласоподавам. В демониади не вземам участие. Тази кула от карти с остро златно кубе и кръст от горната страна, е издигната за следващ път от...знаете от кого. Добра вест е, че към този момент " свински медии " няма, те умряха, останаха единствено " свободните ". С кого ще се опрадвате, накъде ще сочите с пръст, против кого ще крещите? И Гешев ще си отиде. Бойко Борисов Божков го направи евентуален задържан, чакаме появяването на нов " зложелател с партиен билет ". Който не знае какво значи този термин, да потърси в Google. После може да занесе откритото в прокуратурата.  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР