От днес Топлофикация София“ започва поетапно пускане на отоплението в

...
От днес Топлофикация София“ започва поетапно пускане на отоплението в
Коментари Харесай

„Топлофикация“ поетапно пуска парното от днес, ползващите го да отворят вентилите на макс

От през днешния ден „ Топлофикация София “ стартира поетапно стартиране на отоплението в столицата, оповестиха от сдружението през вчерашния ден. Както всяка година, с преимущество топлото ще стигне в детските градини и учебните заведения. Едва по-късно е ред на жилищните и административните здания.

Клиентите да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване на отоплителните тела. Важно е клиентите да ревизират екраните на електронните уреди за дялово систематизиране, инсталирани върху радиаторите и в случай че открият неправда, да се свържат със своя топлинен счетоводител, предизвестиха от сдружението.

Максималното ограничение на достъпа до абонатната станция в постройката ще попречва възможни операции и обири на топлинна сила. Това ще подсигурява качественото и надеждно топлоснабдяване на всички парцели и правилното отчитане на употребяваната топлинна сила, поучават още „ Топлофикация “.

Преди стартирането на отоплението е значимо клиентите да приключат всички поправки по вътрешните съоръжения и да ги запълнят, в случай че са източени. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена.

Данните, получавани от Национален институт по метеорология и хидрология, демонстрират, че от 9 ноември (сряда) се чака средноденонощните температури да паднат до +10 С°. Подаването на топлинна сила ще стартира първо към учебни заведения и детски градини, а по-късно и към административните и жилищни здания, оповестяват от компанията.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР