От Демократична България потвърдиха в студиото на БНТ автентичността на

...
От Демократична България потвърдиха в студиото на БНТ автентичността на
Коментари Харесай

От Демократична България потвърдиха в ефира на БНТ автентичността на изтеклия запис

От " Демократична България " потвърдиха в студиото на Българска национална телевизия достоверността на изтеклия запис от съвещанието на парламентарата група на обединението.



В ефира на " Още от деня " Владислав Панев разяснява изтеклия запис като посочи, че не вижда нищо скандално в него. Според него камерата е оставена преднамерено да работи, а случилото се е авансово проведено от опозицията в лицето на ГЕРБ.

Аргументира се с изказванието, че администрацията на Народното събрание е назначена по времето на ръководството на ГЕРБ, а ръководителят на парламентарната група на партията Десислава Атанасова е реагирала в обществените мрежи още до момента в който тече записа.

" Щом Десислава Атанасова пуска фейсбук статуси по време на съвещанието на групата, т.е. тя незабавно знае защо става въпрос, вие по какъв начин мислите? И то единствено тъй като ГЕРБ си мислят, че диалозите ни протичат както в тяхната парламентарна група - с вулгарен звук. Нарочно е оставена камерата да работи. Търсена е провокация и нещо, за което да се приказва през идващите дни, само че съгласно мен схемата им не работи, тъй като няма нищо скандално в това. ", сподели Панев.

Според него изтеклите диалози от съвещанието на парламентарната група потвърждават, че от " Демократична България ", и в частност Христо Иванов, гледа да играят ролята на партия, която се пробва да събере 121 депутати за болшинство.

По мотив обвиняванията на Слави Трифонов, Панев съобщи, че не са наричали " ИТН " мафия.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР