От Българската федерация по волейбол успокоиха с официално съобщение, че

...
От Българската федерация по волейбол успокоиха с официално съобщение, че
Коментари Харесай

Конгрес с маски и мачове без публика във волейбола

От Българската федерация по волейбол успокоиха с публично известие, че идното на 13 март в София Общо отчетно-изборно заседание ще се организира, макар записаните първи случай на ковид у нас. Тогава би трябвало да бъде определен нов президент на федерацията.

От БФВ оповестиха, че на делегатите ще бъдат раздадени маски, а пространствата, в които ще се организира събитието.

" Тъй като доста от волейболните клубове се заинтересуваха по отношение на провеждането на идното Общо отчетно-изборно заседание в София, желаеме да уведомим нашите членове, че Българска федерация по волейбол е взела всички нужни защитни средства за провеждането на събранието. Ще бъдат раздадени защитни маски и пространствата ще бъдат авансово дезинфекцирани. Събранието ще бъде извършено на авансово оповестената дата, 13 март (петък) от 10:00 часа на оповестеното място и със същия дневен ред ", разяснява Любо Ганев, който се чака тогава да вземе президентския пост.

От известието излиза наяве, че мачовете от шампионатите при мъжете и дамите ще се играят без аудитория до второ разпореждане. Мачовете при подрастващите - на всички равнища и във всички възрастови групи, пък няма да се играят въобще.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР