От 7-и юли, всеки вторник, 22.00 ч. по Crimе+Investigation стартира

...
От 7-и юли, всеки вторник, 22.00 ч. по Crimе+Investigation стартира
Коментари Харесай

Съдебни драми и семейни кошмари по Crime+Investigation - slava.bg

От 7-и юли, всеки вторник, 22.00 ч. по Crimе+Investigation започва „ Обвинен: Виновен или почтен? “ среща феновете с живота на хора, за които се твърди, че са направили съществени закононарушения, като им предлага задълбочена информация за това какво се случва, когато някой е публично упрекнат в осъществяване на закононарушение и изпратен на съд.

Представен напълно от гледната точка на обвинения, на правния екип за неговата отбрана и на членовете на фамилията му, всеки епизод следва пътя на обвинения, като минава през правенето на правната му отбрана и правосъдния развой, с цел да стигне до издаването на присъдата.

Със събирането на доказателствата и с наближаването на процеса, тези прочувствени истории дават непосреден взор към това по какъв начин стоят нещата, когато е заложена свободата ви. „ Полицейска камера “ потегля от 3-и юли, всеки петък, 23.00 и 23.30 ч. Чудили ли сте се в миналото какво съставлява преследването на бягащ с гневна скорост обвинен или размяната на изстрели с член на тайфа гангстери? Във всеки трогателен епизод на „ Полицейска камера “ водещият сержант Шон ‘Стикс’ Ларкин употребява последните механически средства за наблюдаване, с цел да показа гледните точки на служителите на реда в най-щурите им преследвания и най-опасните им борби в цялата страна.

„ Англия: Най-страшното табу “ продължава всеки понеделник в 22.00 и 23.00 ч. „ Англия: Най-страшното табу “ споделя историите на някои от най-шокиращите и смущаващи закононарушения, случили се в границите на фамилии или при любовни връзки. Повторно се изживяват най-лошите фамилни кошмари и се преразказват с най-големи детайлности от фамилии и другари и от други, чиито живот е бил по някакъв метод обиден от тях, като служители на реда и кореспонденти, участващи в случаите.

Всеки епизод включва и експертен разбор от някогашния детектив и шеф на полицейски отдел Дейвид Суиндъл и психоложката Ема Кени. Сериалът разкрива по какъв начин хората, на които най-вече имаме вяра, могат да извършат най-шокиращите закононарушения.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР