Нюзфийдът днес е ясен: който никога не е боднал един

...
Нюзфийдът днес е ясен: който никога не е боднал един
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: менте подписи и румънски принцове

Нюзфийдът през днешния ден е явен: " който в никакъв случай не е боднал един фиктивен автограф някъде фиктивно, единствено и единствено по-бързо да се отметне някоя глупава и бюрократична задача - дано пръв хвърли камък ". В смисъл - по Кирил Петков и Лена Бориславова.

Обаче звездите като че ли нашепват, че прокуратурата въобще не е навита с лека ръка да махне и да отмине при такава " подадена й топка " - помните описите с незаловените бандити, които Петков присмехулно носеше на Гешев, нали?

А нашата прокуратура трайно е потвърдила през годините, че не съумява да устои на изкушението да се трансформира в мощен състезател по изборите. Да припомняме ли NEXO, които в този момент най-вероятно ще ни осъдят за милиарди.

Путин удари Одеса - ей по този начин... Този град нито е покрай териториалните му апетити (да се надяваме!), нито му пречи - просто е хубав и цивилизован... Що па да не го размажем, просто тъй като можем?!

Други случки от необятния бял свят: в Румъния дейно са си осъдили принца, че си е реституирал резиденция - в ущърб на публичния интерес. При това го търсят и имат намерение да го вкарат в пандиза дейно. То той не бил баш принц, де... 

И въпреки всичко - каква странна страна, не смятате ли?!

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР