От 11-ти април стартира инициатива, с която Община Пловдив ще

...
От 11-ти април стартира инициатива, с която Община Пловдив ще
Коментари Харесай

Стартира кампанията на община Пловдив за подпомагане кастрацията на домашни кучета и котки

От 11-ти април започва самодейност, с която Община Пловдив ще насърчи притежателите на домашни кучета и котки отглеждани в Пловдив да кастрират своите любимци.

Кампанията ще продължи до 9-ти декември 2022 година В нея могат да се включат притежатели на разпознати домашни кучета с осъществена административна регистрация, както и притежатели на домашни котки, притежаващи съответно издадени ветеринарномедицински паспорти.

Желаещите да се възползват от изискванията по акцията ще получат талон за отстъпка от цената на операцията " кастрация на домашно куче/котка ". Талони ще се предоставят във всяка от районните администрации по местоживеене или в Община Пловдив, Дирекция " Екология и ръководство на отпадъците ".

За женските кучета отстъпката ще е 55 лв., а за мъжките – 30 лв..

За женските котки отстъпката ще е 20 лева, а за мъжките – 10 лв..

Собственикът ще доплати остатъка от цената на операцията на място във ветеринарния кабинет.

Община Пловдив кани в мероприятието да се включат и спомагат всички ветеринарни клиники/кабинети/амбулатории, работещи на територията на града.

Заявление за присъединяване ветеринарните лекари могат да получат персонално от Дирекция " Екология и ръководство на отпадъците " на ул. " Емил де Лавеле " №9 или декларирано по е-поща.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР