От 06.10.2021 г. Инвестбанк АД е с нов двуезичен корпоративен

...
От 06.10.2021 г. Инвестбанк АД е с нов двуезичен корпоративен
Коментари Харесай

"Инвестбанк" АД с нов корпоративен сайт

От 06.10.2021 година " Инвестбанк " АД е с нов двуезичен корпоративен уебсайт. Новият уебсайт на банката е с осъвременена визия в сходство с модерните уеб интерфейси и съчетава новаторски благоприятни условия за оптимизация и положително потребителско преживяване.

Отчитайки потребителските потребности, новите конструкция и дизайн на страниците подхождат на най-съвременните графични трендове. Модерна визия и дизайн, комфортни функционалности и потребителски интерфейс улесняват навигацията и бързия достъп към обособените менюта.

Проектът е създаден взаимно с екипа на " СтудиоХ ", а в процеса на работа приоритет е построяването на комфортен и user-friendly корпоративен уеб уебсайт с риспонсив дизайн, предоставящ елементарно потребление на наличието.

Потребителите на ibank.bg получават опция за лесна ориентировка в навигационните менюта и бърз достъп до канали за продажба на банката, като платформите за онлайн кандидатстване за и отдалечено са напълно онлайн.

В обособената продуктова онлайн продажбена платформа към корпоративния уебсайт на банката е включен и микросайтът " Удобно за теб ", посредством който може да се съобщи както заем, по този начин и кредитна карта. Има вход и към, а интернет банкирането също e с нова начална страница.

С цел основаване на оптимално облекчение за клиентите информацията в уеб страницата е по-добре структурирана, а създадените калкулатори заемат централно място. Сайтът е съчетаем с всички браузъри и техните най-актуални версии.

Изцяло променената визия на уеб страницата съставлява стадий от динамичния напредък на " Инвестбанк " АД и развиването на банковото обслужване. При създаването са употребявани всички положителни практики за основаване на висока сигурност и бързо деяние.

Сайтът е номиниран в състезанието " Сайт на годината ", направление " Корпоративен уебсайт ", и ще се състезава с още 17 други участника за влиятелното отличие.

От 06.10.2021 година " Инвестбанк " АД е с нов двуезичен корпоративен уебсайт. Новият уебсайт на банката е с осъвременена визия в сходство с модерните уеб интерфейси и съчетава новаторски благоприятни условия за оптимизация и положително потребителско преживяване.Отчитайки потребителските потребности, новите конструкция и дизайн на страниците подхождат на най-съвременните графични трендове. Модерна визия и дизайн, комфортни функционалности и потребителски интерфейс улесняват навигацията и бързия достъп към обособените менюта.
Благодарим ви, че четете Капитал!
Вие употребявате конфиденциален режим на интернет браузъра си. За да прочетете публикацията, би трябвало да влезете в профила си.

Всеки консуматор може да чете до 5 публикации месечно без да има абонамент за Капитал.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Банки и финанси
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР