Освобождаването от излишните мазнини, натрупани по тялото, става чрез комбинирането

...
Освобождаването от излишните мазнини, натрупани по тялото, става чрез комбинирането
Коментари Харесай

Хранителен режим за изчистване на мазнини

Освобождаването от непотребните мазнини, насъбрани по тялото, става посредством комбинирането на тренировки и хранителен режим. Ако се заложи единствено на физически извършения, то ще се изгорят доста мазнини за малко време, само че ще се загуби и доста количество мускулна маса, а това ще забави метаболизма и постигнатото няма да се резервира в дълготраен проект. Затова храненето има извънредно значимо значение в напъните за унищожаване на непотребните мазнини.

Неуспешните диети нормално са направени по този начин, че се одобряват по 800-1000 калории дневно. Такъв вид хранене ще изгори много мазнини първоначално, само че това ще разбърка естествените функционалности на организма. Бързата промяна на хранене със доста количество калории към сериозното им ограничение ще намали доста лептина. Това е хормонът, който е виновен за контролиране на телесното тегло.

Това усилва възприятието на апетит. Оттам се покачва и кортизолът, който е стресовият хормон и желанието за нездравословна храна надвива. При висок кортизол мускулната маса нормално понижава поради ниското качество на подготвителната работа.

Затова нискокалоричните диети постоянно се провалят. Крайните подходи като неследене на признатите калории, както и дребното количество вода са други аргументи за крах на хранителния режим.

Кое е вярно? Изборът на храната е най-важното и всеки артикул, който влиза в диетата е належащо да бъде добре осмислен. Има някои артикули, които наложително би трябвало да влязат в една добре структурирана диета.

Авокадо - съвсем 80 % от калориите в авокадото идват от мазнини. Ненаситени мазнини и омега- 3 мастни киселини в състава му са потребните мазнини, от които тялото се нуждае, без да ги натрупа като тегло.

 режим за изчистване на мазнини

Киноа - витамините, минералите и фибрите в това вариво съдържат протеин, който е съществена потребност на тялото, а също и фибри, които пазят от апетит.

Брюкселско зеле - в този зарзават се съдържа положително количество протеини, в случай, че менюто би трябвало да съдържа зарзават.

Джинджифил - от подправките в менюто това е добър избор, тъй като подтиква горенето на калории. Има и противовъзпалително деяние, тъй че ще има предварителна защита против болестни положения посредством храната.

Сок от цвекло - от течностите това е най-полезната поради благосъстоянието на антиоксиданти. Най-доброто за черния дроб. Увеличава азотът в тялото, а той работи добре на съдовете, като усилва потока на кръвта.

Сьомга - измежду рибите сьомгата е най-богата на омега -3 мастни киселини, а също и на доста протеин. Триптофанът в нея въздейства добре на настроението, тъй като се преобразува в серотонин.

Бобът е добър избор във връзка с бобовите култури поради протеинът в него, а също така контролира кръвната захар и холестерола.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР