Освен с танкери, Русия доставя втечнен газ на чуждестранните купувачи

...
Освен с танкери, Русия доставя втечнен газ на чуждестранните купувачи
Коментари Харесай

Алтернативния начин за доставка на руски втечнен газ за Китай

Освен с танкери, Русия доставя полутечен газ на задграничните купувачи и по различен метод. Първият трен с съветски полутечен природен газ (LNG) се насочи към Китай през контролно-пропускателния пункт Махалино-Хунчун, заяви съветското Генерално консулство в Харбин, представено от Прайм.

" Влакът е доставил до китайската гара 21 цистерни с полутечен природен газ, всяка от към 300 тона ", се споделя в формалното изказване.

От консулството означават, че съветското синьо гориво ще постъпи в локалните газоснабдителни системи и ще се употребява от бензиностанциите и в промишленото произвеждане.

Граничният пункт Махалино-Хунчун се трансформира в един от динамично разрастващите се канали за транспорт на товари сред Русия и Китай, разясняват от консулството.

" Напоследък граничният пункт се разшири, пропускателната дарба нараства, асортиментът от преминаващи артикули се уголемява, в това число посредством стартирането на нови контейнерни направления ", се споделя в изказването.

По данни на Генералното консулство, през 2021 година през граничния пункт Махалино-Хунчун са превозени към 3 милиона тона разнообразни товари, като до края на тази година се чака доста нарастване на този индикатор.
 Борбата за полутечен газ в света се ожесточава, кои са първите
Борбата за полутечен газ в света се ожесточава, кои са първите " жертви "

Европа " надува " цените на газа, което се отразява освен на нея
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР