Освен футболен спектакъл световното първенство е най-вече машина за пари.

...
Освен футболен спектакъл световното първенство е най-вече машина за пари.
Коментари Харесай

Голи като за световно

Освен футболен театър международното състезание е най-много машина за пари. Това потвърждава колумбийският фотограф и експерт по бодипейнт (б.р. изобразяване на голо тяло) Джовани Зитро, който взриви Лондон с галерия на хубавици, върху чиито прелести са изрисувани знаците и цветовете на 32-те страни участници на Мондиала в Русия.

Момичетата, които Зитро употребява като живи пана, са най-вече от Латинска Америка. Най-голям интерес в зала “Елизабет” до Окото на Лондон, естествено, провокира девойката, която бе изрисувана с цветовете на Англия.
 Голи като за международно @@@
Тя се споделя Изабела и е от Аржентина. Пред “Дейли Стар” признава с усмивка, че в началото е желала да бъде обрисувана с цветовете на родината си, само че те към този момент били заети.
Моделите се оставят в ръцете на Зитро само по бикини, след което той покрива телата им с бои.
 Голи като за международно @@@
“Това е изкуство, което занапред ще набира популярност”, споделя той, като възнамерява още идната седмица да направи галерия в Москва.
Зитро също по този начин има упоритостта да показа моделите във всичките 32 страни, които ще вземат участие на международното. В някои от тях обаче концепцията не е добре призната.
 Голи като за международно @@@
“В Саудитска Арабия” ще имам проблем, само че се надявам да съумея да се преборя с локалната власт и да покажа творчеството си в по-тесен кръг. Въпреки че не виждам нищо неприятно в женската голота и като цяло в голотата на човешкото тяло. Все отново това е природа. По света се случват какви ли не отвратителни неща, тъй че не мисля, че моят вид изкуство е проблем”, приключи създателят.  Голи като за международно @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР